سلام
پسرم در زمان نگارش متن در مرداد ۱۴۰۴ حدودا ۲ سال دارد اوایل که فهمیدیم خیلی خیلی خیلی ناراحت و عصبی بودیم اگر شما هم در روزهای اولی هستید که از این بیماری فرزندتان مطلع شده اید این ناراحتی طبیعی است و باید به خودتان حق بدهید ناراحت باشید و. بدانید کم کم با گذر زمان و انشاالله با جراحی خوب این ایام هم فراموش می شود
در یزد واقعا دکتر عمویی عالی هستند خیلی خیلی بد اخلاق و دل آدم را خالی می کنند و ما هربار که از مطبشان بیرون می آمدید با چشم گریان بودیم ولی حقیقتا کارشان عالی هست
پسرم من چون از نوع شدید بود سه مرحله عمل شد در اصل طبق روند کلی باید در چهار مرحله عمل شود ولی دکتر عمویی مرحله دوم و سوم را باهم انجام داد
توصیه من این هست که حتما و حتما و خواهشا از همان ماههای اول فرزندتان مراحل عمل را شروع کنید و می دانم شاید مادر و پدر در وضعیت روحی خوبی نباشید ولی بدانید که اگر بخواهید در دو سالگی یا بعد شروع کنید برای فرزندتان بدتر خواهد بود
سخت هست ولی چکار کنیم تقدیر این گونه برای ما رقم زده است یکی فرزندش کاملا سالم و یکی منگل و یکی با یک چشم کور و یکی با قلب مشکل دار و ......
ولی بازهم خدارا هزاران بار شکر که این درمان دارد ولی بدانیم که خیلی از نواقص مادرزادی درمان ندارد شاید اگر تازه از بیماری پسرتان مطلع شده باشید این جملات به شما کمک نکند ولی بعدها به کمک گذر زمان به حکمت این وقایع پی خواهید برد
پس حتما هر طور شده در اولین فرصت مراحل درمان را شروع کنید
سخت است ولی آخرش انشالله شیرین می شود چون برای من اینگونه بود من دو پسر دارم پسر اولم که سالم بود اصلا متوجه نعمت سلامتی نبودم و درگیر دغدغه های زندگی بودم ولی با توجه به مشکل پسر دومم فهمیدم چقدر اطرافم نعمت هست و من توجهی ندارم و شیرینی پسر دومم به خاطر همین که بیشتر موهای سرم را سفید کرده بیشتر است!!!!!!
اگر در یزد هستید توصیه من دکتر عمویی هست
اگر برای هم فکری کمکی نیاز داشتید درخدمت هستم
۰۹۱۳۸۵۴۶۳۵۵