2777
2789
عنوان

شما ب عنوان ی زن یا یه دختر چی دلتونو شاد میکنه همه بگید خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 59 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شوهرم مثل آدم رفتار کنه.یا اینکه خبر مرگشو بیارند 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

شوهر بادرک وفهم ومهربون داشتن و وضع مالی متوسط خوب و اینکه همه مردم جامعه باهم مهربون باشن وگذشت وبخشش نسبت به رفتارهای همدیگه داشته باشن وحس رقابت نداشته باشن و دل همدیگه رونشکنن وقضاوت با بی رحمی درباره همدیگه نکنن 

اگه منظورت هدیه باشه حتما کتاب باشه یا ازم بپرسه چی میخام تا بهش بگم اصولا هم یه کتاب ک تو سبد خریدمه میگم برام بخره 

اینکه حواسش بهم باشه خیلی خوشحالم میکنه بفهمه حالم بده یا تو جمع حواسش ب من باشه 

شادی خونوادم خوشحالم میکنه وقتی مادر پدرم باهم شوخی میکنن میخندن انگار دنیا رو بهم دادن

و در اخر بزرگترین خوشحالی من اینه یه روز یکی پیدا شه که عین من باشه با همین دغدغه ها منو بفهمه و بتونیم راجع ب چیزای بزرگتر از روزمره حرف بزنیم کسی که به دانشم اضافه کنه واقعا خوشحالم میکنه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من دخترم ابتدایی، خیلی وقتا کارای رنگ آمیزیش، انجام میدم، خیلی رنگ کردن نقاشی برام لذت بخشه.الانم یه ...

ممن تازه ازسفرشمال ومشهدبرگشتم جاتون خالی بود گلم واقعا روحیم عوض شد 

https://daigo.ir/secret/41700181532

من فقط پول پول میتونه خوشحالم کنه😂

اون پول رو خرج چی کنی؟ 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز