2777
2789

قبلا هر پنجشنبه مادرم زنگ میزد منتطرم بود ولی بعد مرگ پدرم یواش یواش غریبه شدم احساس میکنم دیگه دختر اون خونه نیستم چند روز دیگه سالگرد بابامه واقعا دلم گرفته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرفیه میزنی 

مادرت داغدار هستن ، شوهرشون فوت شده ، در حالی که شما سر زندگیت هستی شکر خدا 

الان شما باید بیشتر دور مادرت باشی و بهش توجه کنی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

چه حرفیه میزنی مادرت داغدار هستن ، شوهرشون فوت شده ، در حالی که شما سر زندگیت هستی شکر خدا الان شما ...

مادرم زن قوی هست خوب کنار اومده بعد فوت پدرم کربلاشو رفته مشهدشو رفته نیازی به من نداره

خدارحمت کنه پدرتون منم مثل شماپدرم نزدیک دوسال هست که فوت شده دیگه با مادروخواهربرادرام غریبه شدیم یک سال هست ندیدمشون تاموقعی که پدرم زنده بود زنگ میزدیم تعطیلیهادعوتم میکردن شهرستان الان دیگه همچی عوض شد

خدارحمت کنه پدرتون منم مثل شماپدرم نزدیک دوسال هست که فوت شده دیگه با مادروخواهربرادرام غریبه شدیم ی ...

مرسی عزیزم خدا رحمتشون کنه پدر ستون خانوادست خونه بی ستون دیگه خونه نیست

مادرم زن قوی هست خوب کنار اومده بعد فوت پدرم کربلاشو رفته مشهدشو رفته نیازی به من نداره

منم پدر و مادرم فوت شدن و دورانی که پدرم به رحمت خدا رفتن مادرم گرچه ظاهرا قوی بود ولی واقعا به محبت من نیاز داشت،  با وجود اینکه بارداری حساس هم شدی

مادرت سنی ازش گذشته،  شریک زندگیش از دست داده ، مسئولیت خودتو در مورد ایشون فراموش نکن

چون رفته کربلا و مشهد یعنی مشکلی نداره؟

عزیزم داغدار بود مراسم حنابندون پسرشو به زورم شده نگه میداشت بعد سالگرد شوهرش نه درست یک هفته قبل سا ...

شاید زورش به برادرت نرسیده ، شاید میترسه با برادرت مخالفت کنه پسرش اونو رها کنه و کاملا تنها بمونه