2777
2789
عنوان

مردی که

449 بازدید | 44 پست

مردی که توی عمل همه کار برات میکنه هدیه های گرون واقعا میخوادت بعد ۴ ماه حرف زدن اومد خواستگاری تو این ۴ ماه سعی نکرد ازم سواستفاده کنه یا چیزی بخواد الان تو عمل جنتلمنه هدیه های گرون میگیره حواسش به نیازهام هست اولویتش. هستم وقتی مشکل دارم ولی زیاد باهام حرف نمیزنه روزانه انگار دوست داره باهنر حرف بزنه شوخی کنه جز من من نیاز دارم باهاش حرف بزنم باهم زیاد گفت و گو کنیم ولی بیشتر اینکه میل نداره یا اینکه میاد خونمون دوست داره سریع بره خونه بعد میگم میگ روم نمیشه زیاد وایسم پیش بابات اینا من ی حسی ته دلج میگ عاشقم نیس اونطوری  که شیفته باشه اومده باشه جلو نه حس میکنم هدفش زن گرفتن یود

اینم بگم که رابطه های متعدد داشته وان نایت و ‌‌‌.‌..

همش به کنار که البته چیز غیر عادی نیست حاضری با کسی که روابط آزاد داشته ازدواج کنی؟

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش به کنار که البته چیز غیر عادی نیست حاضری با کسی که روابط آزاد داشته ازدواج کنی؟

دوسش دارم خیلی زجر میکشم بابتش ولی نمیتونم همه مدل رابطه هر شب بایکی تری سام گروپ من چ بدونم هزار جور کوفت زهرمار با مطلقه بوده همه جا تفریح رفتن چادرشو ک شاید من نمیدونم

دقیقا به قول دوستمون که بالا گفتن همه به کنار ولی رابطه داشته رو گفتی تصوراتم خراب شد من که همچین کس ...

خر ادنی ممکنه تغییر کنه گذشتشه جوون بوده پسرا اکثرا داشتن منتها زنا خیلی‌هاشون گذشته شوهرشون نمیدونن حالا مثلا شوهراتون میان بگن قبلا چه کارل کردن 

دوسش دارم خیلی زجر میکشم بابتش ولی نمیتونم همه مدل رابطه هر شب بایکی تری سام گروپ من چ بدونم هزار جو ...

ول کن دختر بعد از ازدواج که آتیش عشقت آروم تر میشه تبدیل میشی به یه زن شکاک و عصبی.

گول هدیه های ناجورشو نخور.

خودش در جریان گذاشته تو رو؟

اگر آره از زرنگیشه خواسته بعدا هر کاری کرد بگه تو خودت میدونستی

دوسش دارم خیلی زجر میکشم بابتش ولی نمیتونم همه مدل رابطه هر شب بایکی تری سام گروپ من چ بدونم هزار جو ...

تاحالا اینجا به کسی نگفتم دعانویس بره 

ولی اگه معتبرسراغ داری بگوواست دعا بگیرن ولش کن اینو پس فردا با فامیلات و همسایه هات باهمه میریزه روهم روانیت میکنه

خر ادنی ممکنه تغییر کنه گذشتشه جوون بوده پسرا اکثرا داشتن منتها زنا خیلی‌هاشون گذشته شوهرشون نمیدونن ...

نه عزیزم اینجور ها هم نیست که بگیم همه مردا قبل ازدواج رابطه داشتند این یه دروغ برای عادی کردن روابط نامشروعه 

در ضمن اونی که نمیدونه با اونی که میدونه خیلی فرق داره

ادمی ک توی مکان عمومی جلوی همه با اینکه آدم مغروریه ولی کفشتو خودش پات میکنه بارها اینکارو کرده چطور عاشق این آدم نشد ادمی ک قهر کردم پاشد ۰۰ ۲کیلومتر مسافت اومد فقط حرف بزنیم ادمی که قهر میکنی جوابش نمیدی یا کادو میاد خونتون ادمی که بیش‌تر از بابام تو فکر اینه ببینه مت جی کم دارم محیا کنه جای هر کس که من مهم نبودم برای اون مهمم شاید دعوا کردیم دل همو شکستیم ولی همیشه من بیشتر حرفای سنگین بهش زدم اونم حدودی ولی خوبی‌اش بیشتر 

خر ادنی ممکنه تغییر کنه گذشتشه جوون بوده پسرا اکثرا داشتن منتها زنا خیلی‌هاشون گذشته شوهرشون نمیدونن ...

نه ولی خب مطمعنم دراین حدآزاد هم نبوده 

شوهرمنم مالی نیست مشکلات دیگه ای داره 

ولی بنظرمن همه چیزو میشه تحمل کردبراساس تجربه نظر دادم چون خیانت خیلی دردناکه

ادمی ک توی مکان عمومی جلوی همه با اینکه آدم مغروریه ولی کفشتو خودش پات میکنه بارها اینکارو کرده چطور ...

اینا یعنی حرفه آیه از بس با زنای مختلف بوده

یک کلام آن شالله که خودت پاکی سمت همچین آدمی نرو ببین کی گفتم بدبخت میشی هر لحظه قراره بهش شک کنی

ول کن دختر بعد از ازدواج که آتیش عشقت آروم تر میشه تبدیل میشی به یه زن شکاک و عصبی.گول هدیه های ناجو ...

اولش ی چیزایی فهمیدم خودشم راحت راحت ی چیزایی میگف رابطه نه ولی میگف جاهایی درفت دخترا بودن و ...دید من شکاک شدم بهش چشم و گوشم باز شد دیگ نگف

اینا یعنی حرفه آیه از بس با زنای مختلف بودهیک کلام آن شالله که خودت پاکی سمت همچین آدمی نرو ببین کی ...

من خیلی پاکم جز خودش کسی تا حالت دستمو نگرفته تا حالا به کسی نگفتم عشقم