مردی که توی عمل همه کار برات میکنه هدیه های گرون واقعا میخوادت بعد ۴ ماه حرف زدن اومد خواستگاری تو این ۴ ماه سعی نکرد ازم سواستفاده کنه یا چیزی بخواد الان تو عمل جنتلمنه هدیه های گرون میگیره حواسش به نیازهام هست اولویتش. هستم وقتی مشکل دارم ولی زیاد باهام حرف نمیزنه روزانه انگار دوست داره باهنر حرف بزنه شوخی کنه جز من من نیاز دارم باهاش حرف بزنم باهم زیاد گفت و گو کنیم ولی بیشتر اینکه میل نداره یا اینکه میاد خونمون دوست داره سریع بره خونه بعد میگم میگ روم نمیشه زیاد وایسم پیش بابات اینا من ی حسی ته دلج میگ عاشقم نیس اونطوری که شیفته باشه اومده باشه جلو نه حس میکنم هدفش زن گرفتن یود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش به کنار که البته چیز غیر عادی نیست حاضری با کسی که روابط آزاد داشته ازدواج کنی؟
دوسش دارم خیلی زجر میکشم بابتش ولی نمیتونم همه مدل رابطه هر شب بایکی تری سام گروپ من چ بدونم هزار جور کوفت زهرمار با مطلقه بوده همه جا تفریح رفتن چادرشو ک شاید من نمیدونم
همش به کنار که البته چیز غیر عادی نیست حاضری با کسی که روابط آزاد داشته ازدواج کنی؟
ادمی ک توی مکان عمومی جلوی همه با اینکه آدم مغروریه ولی کفشتو خودش پات میکنه بارها اینکارو کرده چطور عاشق این آدم نشد ادمی ک قهر کردم پاشد ۰۰ ۲کیلومتر مسافت اومد فقط حرف بزنیم ادمی که قهر میکنی جوابش نمیدی یا کادو میاد خونتون ادمی که بیشتر از بابام تو فکر اینه ببینه مت جی کم دارم محیا کنه جای هر کس که من مهم نبودم برای اون مهمم شاید دعوا کردیم دل همو شکستیم ولی همیشه من بیشتر حرفای سنگین بهش زدم اونم حدودی ولی خوبیاش بیشتر