2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چاره ت فقط انتی فریز سینره س

من موهام فر و وز بود 

الان دکو هم کردم 

اما انقد خوبه این لامصب وقتی میزنم موهام میشه عین پنبه

ارایشگاه رفتم واسه شینیون میگفت موهات انقدر نرمه حالت نمیگیره 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

کراتینه اشکن بعدهم همیشه بابرس برقی شونه کن درست میشه

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
فقط وزه..سشواربکشم تا دوروز صافه..بعد باز همون میشه..دراون حدم پسرونه نیس..شوخی کردم..قبلا تا کمربود ...

تو حموم بعد از شامپو ماسک مو زدی؟  اونا هم خیلی خوبن.

سشوار خودش وز می کنه...اتو بهتره برای لخت شدن. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
عاشق موهای صافو لختم

خانومیه گل،فک کنم موهات شبیه موهای من باشه،راستش موهای من خیلی وز و خشک و خیلیییی هم پرپشت هستن،همیشه ک آرایشگاه میرم میدم حجمی بزنه،اما زیاد فرقی نمکرد ایدفه بعد ایکه موهامو رنگ کرد وشستیم ی سرم کریستال مو ب موهایم زد،بعدش سشوار کشید،بقدری موهام لخت و نرم و کم حجم شده،ک نگو....اصلا باورم نمشه. گفت تا بری حمام همجو نرم و لخت میمونه ب همین خاطرم هس ک ((((((تصمیم گرفتم هیچوووووووووووووووووووووووق حموم نرم دیگه)))))))

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

سرم کریستال قبل از اتو کشیدن استفاده میشه

کمک میکنه که صافیش تا حمام بعدی بمونه

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
من تراب وضع خراب😂

نه اونقدی نیست من ازقشم یه مدلشوگرفتم ۸۰تومن خیلیم خوب براشش ماه میشه ازش استفاده کرد

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
برس برقی بهتر صاف میکنه یا سشوار؟؟؟؟؟

برس برقی بهتره

خانومیه گل،فک کنم موهات شبیه موهای من باشه،راستش موهای من خیلی وز و خشک و خیلیییی هم پرپشت هستن،همیش ...

خخخ اره حموم بری داغون میشه..منم دقیفا مث تو 

آنچه دلم خواست نه آن میشود♡هرچه خداخواست همان میشود