2777
2789

من از مجتمع فردوسی تو طلاب آخر مفتح خریدم طبقه همکف همه اش لباس زنانه اس قشنگ و پوشیده هم زیاد داره خوبه فقط نزدیک عبده یکم قیمتا بالاس

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ال سی واکی تونیکاش خیلی قشنگ بود

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

سلیقه ای هست من تونیک نمیپوشم از برج سلمان طبقه پایین ایوان مهر یه سری لباس جلو مردی میخرم که با جوراب شلولری میپوشم میخای عکس بندازم

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
دهاتی نیست لباساش؟ طلاب که پایین شهره

ببخشید ولی اصلا از ادبیاتتون خوشم نیومد دهاتی چیه ؟ یکم به پیشینه خودت برگردی میبینی همه مون اجدادمون دها تی بودن حالا شما برو از یه جا خرید کن که دهاتی نباشه .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

چه ربطی داره الان دیگه بالاشهر و پایین شهر نداره تازه پایین شهری باکلاس ترن

عزیزم تهران هم بالاشهر پایین شهرش همه چیزش فرق داره. قصد من توهین به پایین شهری ها نیست

ببخشید ولی اصلا از ادبیاتتون خوشم نیومد دهاتی چیه ؟ یکم به پیشینه خودت برگردی میبینی همه مون اجدادمو ...

جو نگیره شمارو. نکنه ساکن طلابی؟؟ من یبار رفتم طلاب از جنساش خوشم نیومد. خیلی قدیمی بود

ببین از ردای ایراینی و ایوان مهر و انار گل که همش تو برج سلمان هست میتونی این لباس هارو بخری خیلی تو تنم قشنگه اینجری یکم شل دیده نیشه ایوان نهر یه شعبه هن جای احمد اباد داره