2777
2789
ببین از ردای ایراینی و ایوان مهر و انار گل که همش تو برج سلمان هست میتونی این لباس هارو بخری خیلی تو ...

خیلی ممنون از کمکت. من برای سفر به مشهد قصد خرید داشتم  از راهنماییت ممنون. حتما این جاهای که گفتی سر می زنم

جو نگیره شمارو. نکنه ساکن طلابی؟؟ من یبار رفتم طلاب از جنساش خوشم نیومد. خیلی قدیمی بود

جو نگرفته ولی الان تو روستاها هم که میری خیلی شیک لباس میپوشن و قشنگ من نگفتم طلاب گفتم از لفظ دهاتی و ادبیاتتون بسیار ناراحت شدم آره منم اگه به پدربزرگام برگردم دهاتی ام و اصلا هم ناراحت نیستم . 

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جو نگرفته ولی الان تو روستاها هم که میری خیلی شیک لباس میپوشن و قشنگ من نگفتم طلاب گفتم از لفظ دهاتی ...

صد البته که دهاتی ها انسان های بسایر باشرف و خوبی هستن . اما دهاتی یه اصطلاحه. 

من خودم همه جارو زیرو رو نیکنم موقع خرید به نظرم نه به قیمت هست نه به جاش بلکه باید بگردی چیز خوب گیرت بیاد به قیناش بیارزه در ضمن اینا قیمتش بالاس یکم مثلا قرمزه ۱۲۶ بود که برای لباس تو خونه که فقط جلو نرد بپوشی شاید زیاد باشه نن مانتو هم حدا گدفتم وقتی میرمم مهمونی مانتوم رو در میارم با اینام

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
خیلی ممنون از کمکت. من برای سفر به مشهد قصد خرید داشتم  از راهنماییت ممنون. حتما این جاهای که گ ...

مگه مشهدط نیستی؟

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
صد البته که دهاتی ها انسان های بسایر باشرف و خوبی هستن . اما دهاتی یه اصطلاحه. 

ولی نباید به کار برده بشه عزیزم بهتربود میگفتی قدیمی . با سپاس شاد و پیروز باشید .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

اهان اطراف مشهد زتدگی میکنی و خریدت رو میخای از نشهد بکنی؟ یا مسافری 

ببخشید ولی اصلا از ادبیاتتون خوشم نیومد دهاتی چیه ؟ یکم به پیشینه خودت برگردی میبینی همه مون اجدادمو ...

دقیقا حیف وقت هدر دادن برای جواب دادن به این تایپک ها والا قیمت خونه های طلاب که از جاهای دیگه بیشتره کوجاش پایین شهره یه جور میگه دهاتی انگار خودش اروپاییه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

چقدر میخای هزینه کنی .چون راسته سلمان فارسی مزون های خوبی داره که بلوز های خوبی داره برا جلو مرد از جمله مزون ایبک. کلاس شب و ... شلوار هم خاستی برو قستنطیه طبقه پایین .خیابان دانشگاه کنار کفش لالجین تو کوچه سینما هویزه هم سه چهار تا لباس فروشی که قینت هاش مناسبه

تهران که معدن این جور جیزاس مخصوصا ه دو چشم که عالیه برو حتما .به سلامتی انشالا سفر خوبی  داشته باشی سوالی داشتی بپرس