2821
2789
عنوان

عکاس ها

227 بازدید | 23 پست

من میخوام برم عکاسی یاد بگیرم کسی هست غیر از دانشگاه عکاسی یاد گرفته باشه؟من جایی ثبت نام کردم مدرک فنی حرفه ای میده یعنی میشه بعدا واسه خودم اتلیه بزنم؟شرایطش اصلا چه جوریه تو عکاسی کار کردن؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله میشه.منم رشته تحصیلیم چیز دیگه س ولی رفتم مدرک فنی حرفه ای رو گرفتم.ولی خیلی مدروش به درد نمیخوره.سالها کار کردم تا نجربه به دست اوردم و اتلیه زدم

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
باهمین مدرک فنی حرفه ای میتونی اتلیه بزنی  میخوای اتلیه بزنی یا بری تو عکاسی کار کنی؟؟

اول کار کنم بعد خودم بزنم میترسم برم از خودشون بپرسم 

بله میشه.منم رشته تحصیلیم چیز دیگه س ولی رفتم مدرک فنی حرفه ای رو گرفتم.ولی خیلی مدروش به درد نمیخور ...

شزایط تو اتلیه کار کردن چطوریه؟

عزیزم مدرک فنی حرفه ای رو بگیر خوبه ولی خیلی کامل بهت یاد نمیدن

منم رفتم کلاسای فنی حرفه ای ولی بیشتر چیزایی که یاد گرفتم از طریق کلاسای آزاد و اینترنت و تحقیق و مطالعه بود

برای آتلیه هم هیچ احتیاجی به مدرک نیست اگر اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران یه سر بزنی راهنماییت میکنن ولی من رفتم گفتن خودشون یه مبلغ کمی میگیرن و کلاس میذارن بعدش آزمون میگیرن اگه قبول بشی و آتلیه و تجهیزاتت اوکی باشه مجوز میگیری اگه هم مدرک دانشگاهی داشته باشی لازم نیس آزمون بدی موفق باشی

آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند ..