2821
2789
عنوان

عکاس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست
اول کار کنم بعد خودم بزنم میترسم برم از خودشون بپرسم 

یکم سر در بیاری که با دوربین چطوری کار کنی میتونی بری تو عکاسی ها کار کنی چون بقیه نکانی که داره بیشتر تجربه ست 

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            
عزیزم مدرک فنی حرفه ای رو بگیر خوبه ولی خیلی کامل بهت یاد نمیدن منم رفتم کلاسای فنی حرفه ای ولی بیش ...

مرسی از راهنماییت 😍😍😍

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکم سر در بیاری که با دوربین چطوری کار کنی میتونی بری تو عکاسی ها کار کنی چون بقیه نکانی که داره بیش ...

سر در میارم ولی حرفه ای نه

به دوربین و برنامه فتوشاپ وارد باشی..ولی خیلیها به عنوان منشی رفتن و کم کم سر در اوردن..

ممنون ❤❤

کار کنی حرفه ای میشی نگران نباش یه سال تو کار باشی دیگه همه چی دستت میاد 

اوکی مرسی عزیزم😘

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792