2777
2789

خانما  این عکسی که گذاشتم ساعت پدرشوهرمه،  میگه ماله وقتیه که ۴۰سالم بوده ، پدرزن خدا بیامرزش بهش کادو میده 

الان ۶۳سالشه

میگه پدر زنم بهم گفته وقتی داماد دار شدی بده بهش ،

و از اونجایی که شوهر من خواهر و برادر نداره وپدرشوهر مادرشوهرم بعد ۱۰سال دوا درومون بچه دار شدن و خدا شوهرمو بهشون داده

پدرشوهرم گفت اینو میخوام بدم بهت، به عنوان یادگاری😁

من از این ساعتا تو دست خانما زیاد دیدم 

فک کنم زنونه مردونه نداره 

بندازمش یا نه؟؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بنداز آره 

به خوشی استفاده کنی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دستت کن 😍😍❤️❤️💋💋

خیلی قشنگه 

مواظبش باش 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

الان اینا ترندن 

نه اسپرته

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

مبارکه قشنگه 

یاد خودم افتادم خدا بیامرز بابام ساعت سیکو داشت ضدآب و نبضی کار میکنه خواهرم به یادگار نگهش داشت 

یه روزی داد بمن که نگه دار ازت میگیرم اومد و دزد زد خونشون هر چی طلا داشت برد خواهرمم یادش رفته بود ساعت دست منه

بعد دو سال بهش پس دادم چقدر خوشحال شد

البته ساعت بابام الان عتیقه شده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مبارکه قشنگه یاد خودم افتادم خدا بیامرز بابام ساعت سیکو داشت ضدآب و نبضی کار میکنه خواهرم به یادگار ...

منم یه سیکو 5 دارم

سال 64 بابابزرگم از مکه اوردش واسه مادرم

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد💚

مبارکه قشنگه یاد خودم افتادم خدا بیامرز بابام ساعت سیکو داشت ضدآب و نبضی کار میکنه خواهرم به یادگار ...

آخی عزبزم 

کار خدابوده بده دست تو 😍

خدا بیانرزتشون

به زمانبندی خدا شک نکن❤️