2777
2789
عنوان

درد دل

129 بازدید | 14 پست

سلام ی چن وقتیه ک اوضاع خونمون خیلی ناجوره شوهرم همیشه سر مسائل ریزو درشت باهام قهر میکنه الان جوری شده ک ما بیشتر وقتمون رو تو حالت قهر سپری میکنیم شاید از ی ماه ما فقط ۴.۵ روزشو باهم خوب باشیم..خیلی بهم گیر میده و محدودم میکنه هم تو رفتوآمد هم تو رفتار و حتی افکارم! خودش تا حالا صد جور ت.ل.گ.ر.ام واس خودش نصب کرده اما ب من ک میرسه میگه من دوس ندارم تو ازیجور چیزا داشته باشی تابحال چن بار ازی کانالای.... تو گوشیش دیدم اما زیر بار نرف میگه من مردم واس من ای چیزا عیب نیس. میگه ن تنها نباید ت.ل.گ داشته باشی بلکه حق خریدن بسته‌ی نت هم نداری.. الانم نمیدونه من توسایتم اما صب ک داش میرف گوشیمو چک کرد فک کنم فهمید ک بسته گرفتم میترسم باز ی جنجالی ب پا بشه آخه همیشه همه‌چیو ب مامانش میگه اونم همیشه ازش طرفداری میکنه و همه‌چیو برعلیه من تموم میکنه و ازم جلو خونوادش بد میگه جوری ک همه فک میکنن من مقصرم..قبلا ک اخلاقش بهتر بودو ی کم هوامو داش بهتر با ای اخلاقاش کنار میومدم اما الان ک همش قهره باهام اونم قهرای طولانی مدت با رفتارای تحقیرکننده خیلی برام سخته دلم میخواد همه چیو ول کنمو ازین خونه برم..خسته شدم!

اون باید خودشو درست کنه نه تو 

حرفای دلتو بهش گفتی ؟بهش گفتی این کاراش اذیتت میکنه ؟

اگ نگفتی امروز ک اومد همه رو بهش بگو نزار چیزی بمونه 

راز خوشحال زندگی کردن ،توقع نداشتن از دیگران است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون باید خودشو درست کنه نه تو  حرفای دلتو بهش گفتی ؟بهش گفتی این کاراش اذیتت میکنه ؟ اگ نگفتی ...

گفتم اما هربار میگه تو زنمی و باید تحت امر من باشی هرجور ک من میخوام باید زندگی کنی.. همش تحت تاثیر حرفای مامانشه اونه ک این افکار مردسالارانه رو میکنه تو مخش

وقتی قهر میکنه تو میری طرفش ؟؟؟

آره هربار ک قهر میکنه با خودم میگم دیگه من پاپیش نمیذارم تا یاد بگیره مث بچه‌ها قهر نکنه.. اما باز چون طولانی میشه و حوصلم سر میره من میرم طرفش.. اینبار دیگه نمیدونم چی میشه

آره هربار ک قهر میکنه با خودم میگم دیگه من پاپیش نمیذارم تا یاد بگیره مث بچه‌ها قهر نکنه.. اما باز چ ...

اینبار دیگ نرو سراغش 

وقتی میری سراغش با خودش میگه این با هر حرف و محدودیت من کنار میاد پس بزار بهش سخت بگیرم ک فقط بگه چشم 

اینبار دیگ نرو سراغش  وقتی میری سراغش با خودش میگه این با هر حرف و محدودیت من کنار میاد پس بزا ...

آخه هرچقدم قهرمون طولانی بشه اون عمرا پاپیش بذاره واس آشتی خب تو ای مدت واس من بیشتر سخت میگذره چون همش تو خونه تنهام اما اون ک با دوستاش خونوادش هر روز ارتباط داره ککشم نمیگزه

آخه هرچقدم قهرمون طولانی بشه اون عمرا پاپیش بذاره واس آشتی خب تو ای مدت واس من بیشتر سخت میگذره چون ...

چون از اولش تو رفتی واسه اشتی

پدرشوهرت چحور ادمیه ؟باهات خوبه؟

پدر شوهرم خوبه اما با زبون و سیاستی ک مادرشوهرم داره همه رو تحت تاثیر خودش قرار میده.. نمیدونی چجوری تو بدترین شرآیط همه‌چیو همون جوری که میخواد پیش میبره من تابحال همچی بشری رو ندیدم!!

میخواستم ببینم اگ باهات خوبه و مورد اعتماد هست بهش بگی هم از شوهرت و هم مادرش 

بعدم ازش بخوای ک بهشون نگه تو چیزی گفتی ،غیر مستقیم بهشون تذکر بده

میخواستم ببینم اگ باهات خوبه و مورد اعتماد هست بهش بگی هم از شوهرت و هم مادرش  بعدم ازش بخوای ...

ب نظرت ب مامانم بگم باهاشون صحبت کنه مامانم خیلی ازی کارای شوهرمو مامانش حرصش گرفته میگه سنگامو باهاشون وا میکنم اگه خوب شدن ک خب اگه نشدنم دستتو میگیرمو ازین خونه میبرمت.. تا الانم من جلوشو گرفتم ک چیزی نگه ترسیدم اوضاع بدتر بشه! آخه شوهرم خیلی لجبازه.. مادر شوهرمم ب ای راحتیا ب کسی میدون نمیده هرجور شده نامحسوس زهر خودشو میریزه!