سلام ی چن وقتیه ک اوضاع خونمون خیلی ناجوره شوهرم همیشه سر مسائل ریزو درشت باهام قهر میکنه الان جوری شده ک ما بیشتر وقتمون رو تو حالت قهر سپری میکنیم شاید از ی ماه ما فقط ۴.۵ روزشو باهم خوب باشیم..خیلی بهم گیر میده و محدودم میکنه هم تو رفتوآمد هم تو رفتار و حتی افکارم! خودش تا حالا صد جور ت.ل.گ.ر.ام واس خودش نصب کرده اما ب من ک میرسه میگه من دوس ندارم تو ازیجور چیزا داشته باشی تابحال چن بار ازی کانالای.... تو گوشیش دیدم اما زیر بار نرف میگه من مردم واس من ای چیزا عیب نیس. میگه ن تنها نباید ت.ل.گ داشته باشی بلکه حق خریدن بستهی نت هم نداری.. الانم نمیدونه من توسایتم اما صب ک داش میرف گوشیمو چک کرد فک کنم فهمید ک بسته گرفتم میترسم باز ی جنجالی ب پا بشه آخه همیشه همهچیو ب مامانش میگه اونم همیشه ازش طرفداری میکنه و همهچیو برعلیه من تموم میکنه و ازم جلو خونوادش بد میگه جوری ک همه فک میکنن من مقصرم..قبلا ک اخلاقش بهتر بودو ی کم هوامو داش بهتر با ای اخلاقاش کنار میومدم اما الان ک همش قهره باهام اونم قهرای طولانی مدت با رفتارای تحقیرکننده خیلی برام سخته دلم میخواد همه چیو ول کنمو ازین خونه برم..خسته شدم!
اون باید خودشو درست کنه نه تو حرفای دلتو بهش گفتی ؟بهش گفتی این کاراش اذیتت میکنه ؟ اگ نگفتی ...
گفتم اما هربار میگه تو زنمی و باید تحت امر من باشی هرجور ک من میخوام باید زندگی کنی.. همش تحت تاثیر حرفای مامانشه اونه ک این افکار مردسالارانه رو میکنه تو مخش
آره هربار ک قهر میکنه با خودم میگم دیگه من پاپیش نمیذارم تا یاد بگیره مث بچهها قهر نکنه.. اما باز چون طولانی میشه و حوصلم سر میره من میرم طرفش.. اینبار دیگه نمیدونم چی میشه
اینبار دیگ نرو سراغش وقتی میری سراغش با خودش میگه این با هر حرف و محدودیت من کنار میاد پس بزا ...
آخه هرچقدم قهرمون طولانی بشه اون عمرا پاپیش بذاره واس آشتی خب تو ای مدت واس من بیشتر سخت میگذره چون همش تو خونه تنهام اما اون ک با دوستاش خونوادش هر روز ارتباط داره ککشم نمیگزه
پدر شوهرم خوبه اما با زبون و سیاستی ک مادرشوهرم داره همه رو تحت تاثیر خودش قرار میده.. نمیدونی چجوری تو بدترین شرآیط همهچیو همون جوری که میخواد پیش میبره من تابحال همچی بشری رو ندیدم!!