2777
2789

پسر قشنگم چرا واسم نجنگیدی؟من ک هرکاری میشد والله بقران کردم🥺🥺🥲🥲

میدونم خسته شدی و کم آوردی خودمم خسته شدم و کم آوردم

تنها امید و آرزوم اینکه خداوند دوباره مارو بهم برسونه

و این‌بار مسیر ازدواج‌مون هموار بشه🥺🥺🥲🥲🥺🥺🥲🥲

تمام وجودم واست تنگشده

تمام وجودم عاشقته

❌❌لطفا نصیحت نکن تونستی ممنون میشم یک حمد بخونی بهش برسم❌❌

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهترین هارو برات رقم بزنه ان شاءالله

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

به عشقتون نگید پسر قشنگم لطفا

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

پسرت یا عشقت؟ فرستادم عزیزم

عشقم

مرسی گلم حاجت روا باشی ان‌شاءالله

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

همیشه پسر باید تلاشش از دختر خیلی بیشتر باشه اینو یادت باشه

چشم

خدا بهترین هارو برات رقم بزنه ان شاءالله

مرسی گل حاجت رواباشی ان‌شاءالله

اولش که گفتی پسر قشنگم فکر کردم مامانشی

نــه🥲

مرسی گل حاجت رواباشی ان‌شاءالله

شما هم همینطور🤲🏻🌹

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"