2777
2789
عنوان

جدایی چند ساله یه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 25 پست
اها پس اینو‌بگو اونوقت زن مادر مرده چه خاکی به سر بریزه

چون بی پناه بوده از طرف خانواده پدری و گیرر ی برادر ب شدت غیرتی و لات محبور باکلی خاهش و تمنا فقط تونسته خونه شو از شوهره جدا کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یه طهر یعنی بعد یک ماه دیگه حداکثربستگی به حیض زن داره دورش چن روزه باشه

عه اما من ۳ماه شنیده بودم نمیدونمم درسته یا نه کلا اصل داستان

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
چون بی پناه بوده از طرف خانواده پدری و گیرر ی برادر ب شدت غیرتی و لات محبور باکلی خاهش و تمنا فقط تو ...

عجب بهر حال یه سری نیازها داره اونارو که خانواده نمیتونن اوکی کنند 

Mediyo.ir

بعد چی میشه؟ خود به خود دیگه زن و شوهر نیستند؟

بله شنیدم برای رابطه دیگه محرم‌دینی نیستند

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
اون عده بعد از طلاقه رجعیه ک میگن سه طهر یعنی بعد سومین پاک شدن دیگه مرد حق رجوع نداره جدایی قطعی می ...

بله اون و میدونم.کلا حکم چ شرع چ قانون پبچیدس

بله شنیدم برای رابطه دیگه محرم‌دینی نیستند

اگه اینجوره که به ضرر خانمهاست! 

اونوقت آقایون سه ماه گم و گور میشن تا هم از نظر دینی نامحرم بشن هم مهریه ندن. 

به نظرتون با عقل جور در میاد؟

اگه اینجوره که به ضرر خانمهاست! اونوقت آقایون سه ماه گم و گور میشن تا هم از نظر دینی نامحرم بشن هم م ...

فک کنم بری دادگاه و پزشک قانونی شاید ثابت بشه نمیدونم والا شایدم‌ خانم بنده خدا باید بشینه و کل عمر سماق بمیکه...

فک کنم بری دادگاه و پزشک قانونی شاید ثابت بشه نمیدونم والا شایدم‌ خانم بنده خدا باید بشینه و کل عمر ...

نه اینجور نیست خیالتون راحت 

حتی مردی بره بیست سال نباشه همسرش حق ازدواج نداره مگر حاکم شرع طلاقش رو جاری کنه‌

نه اینجور نیست خیالتون راحت حتی مردی بره بیست سال نباشه همسرش حق ازدواج نداره مگر حاکم شرع طلاقش رو ...

ای بابا.....چه قوانین عجیب و مسخره ای