2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88589 بازدید | 1080 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه .این طور نیست.من خانواده پولداری میشناختم که همه بیکار بودن.یعنی اونقدر ملک وعایدی داشتن که مرد خ ...

خیلی خیلی استثنا هست این موردی که شما گفتین

توی همین سایت میبینین که بدون اینکه پولدار باشن خیلیا همین مسایل رو دارن

بله گلم . حدود یک و نیم .  چون اونا هم در اصل  در حال تحصیل هستن .

ای بابا یه نفر می گفت ۵۰ میلیون تومن

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

شوهر من حدود یکمیلیون سی تومن حقوقشه کار دومم داره از اون مشخص نیس چقد درمیاره یه ناه کارش خوبه ۱تومن در میاره یه ماه بده کارش ۳۰۰تومن در میاره شغل اولش تاسیات بیمارستان شغل دوم روکوبی مبل

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
البته حرف شما هم خیلی درست نیست شوهر شما درسته درس خونده وخوبم خونده اما داره پول مدیریت غلط وخرتوخر ...

باهاتون مخالفم دندانپزشکی حرفی در موردش ندارم اما سختی هایی که که یه دانشجور پزشکی میکشه هیچ دکترای رشته دیگه ای نمیکشه حتی دندان و داروسازی مثلا داروسازی درسای فوق العاده سختی داره اما پزشکی حجم خیلی بالایی داره و بسیار فرار و چیزی که باعث سختی پزشکی شده کشیک های بسیار زیاد کدوم دانشجوی شریف کشیک های 30 ساعته داره؟

دیگه بهتره از تخصص نگم من دو تا دایی دارم یکی متخصص داخلی و فوق تخصص گوارش یکی دکترای مکانیک شریف اما سختی هایی که اولی کشیده دومی نکشیده با اینکه دومی هم خیلی سختی کشیده

شما از تخصص قلب گفتید از استرس و سختی قبولی این رشته در آزمون دستیاری خبر دارید

والا به کارانه هم نگاه نکنید که چند ماه یه بار هم نمیدن

اوضاع کشور بده یه عده اوضاع بهتری ممکنه داشته باشن مثل کارهای خدماتی چون در هر شرایطی بهش احتیاج داریم ام وقتی صنعت خوابیده مهندس کار نداره تقصیر پزشک چیه؟ والا در آمریکا انقدر اوضاع بهتره که حتی یه متخصص ترجیح میده بره دوباره از اول یه تخصص شروع کنه چون در دوران تحصیل ماهی چند هزار دلار میگیره 

در بین مهندسی ها نجومی بگیر زیاد بین پزشک ها هم زیاد اما فقط چند درصدشون اینجورین نباید به همه تعمیم داد

اندر خم یک کوچه ام
چرا تیر و تفنگ پلیس؟ 

🙊دولوغ گفتم.شوهر ندارم 😂😂 چون قاچاقچی ان ی جورایی . 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

تا ص14 خوندم

دوست داشتم از کارهای آزاد بیشتر بدونم ولی وقت نمیشه دیگه بخونم

همسر من اداره ای کار میکنه یک و نیم بیشتر نمیگیره ولی رسمی های قدیمشون با همون کارمند ساده بودن، تا ده هم میگیرن.

فقط بخاطر رسمی بودن.همسرم قراردادیه

من خ صرفه جویی و قناعت کردم تا یه اپارتمان نقلی و ماشین تهیه کردیم.

و

خودمم ادامه تحصیل دادم با سختی بسیاار در یه شهر دیگه . واقعا سخت بود . الان هیات علمی شدم.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.