2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88569 بازدید | 1080 پست

دو تا نکته بگم،

درسته ک پارتی بازی هست ولی پارتی خدا خ بزرگتره.من مدیونشم

و

اونایی ک حقوقشون بالاتره، زیاد نمیگیرن. این بقیه اند ک کم میگیرن

تو رو خدا اینجا ک فضای مجازیه، هیچ. ولی داشته هاتون را به رخ بقیه نکشید.

خانواده خودم درامدشون خ بالاست.مدام سفر خارج و .... درامد همسرم از کارگرای برادرهام کمتره

ولی خودم هیچ وقت حسرت شون را نخوردم و نمیخورم.سختی کشیدم خیلی ولی هیچ وقت فکر نکردم کمتر از اونها لذت میبرم.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب بود البته من چند صفحه بیشتر نخواندم ماشالله همهمسرش تحصیلکرده و دکتر مهندس آفرین خوشحال شدم...همسر من هم طلا سازن البته برخلاف اسمش خیلی درامدشون بالا نیست 

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
ما میگیم کم میاریم با حقوق تقریبا سه تومن اون 20 30 میلیونیام میگن کم میاریم😳😳😳😳اونایی که یک و ن ...

معلومه آدم هرچی در آمد داره بیشتر از اون واسه خودش چاه میکنه !!اونم متناسب با در آمدش خرج خونه اش و مسافرتش و...بیشتره.راستش تو این دوره زمونه زیر صد میلیون در ماه اصلا مایه دار حساب نمیشه .

باهاتون مخالفم دندانپزشکی حرفی در موردش ندارم اما سختی هایی که که یه دانشجور پزشکی میکشه هیچ دکترای ...

در این مورد هرچی توضیح بدی کسی متوجه نمیشه یا نمیخواد متو جه بشه😐😐😐😐.اصلا جر و بحث نکن.

همسر من خیلی فعاله
از صبح تا بعد از ظهر اداره میره کارمند شهرداریه
بعد از ظهر مغازه میوه و تره باری که با پدرش شریکه وایمیسته
یه مجموعه ورزشی هم داره که یک روز در میون میره 2ساعت مربیگری میکنه.(البته منشی گزاشته تو باشگاه)
یه وقتایی هم شاگرد خصوصی داره تا 12 باشگاهه
جمعا حساب کنیم 3تومن تره بار 2.5 اداره 1 الی 2 تومن هم مربیگریش میگیره جمعا 6 الی 6.5 میشه حقوق ماهیانش
البته الان قسط داره باشگاه وگرنه تا 7 تومنم سود خالص باشگاه میرسید.

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
باهاتون مخالفم دندانپزشکی حرفی در موردش ندارم اما سختی هایی که که یه دانشجور پزشکی میکشه هیچ دکترای ...

با همه ی این سختی هایی که میگید تو کشورای پیشرفته تفاوت درامد بین پزشک ومهندس انقدر زیاد نیست خصوصا دندانپزشک که کارش فنیه اصلا .حتی تفاوت درامد بین پزشک وپرستار فقط تو کشورای عقب افتاده ای مثل ما انقددددددددر زیاده من برادرم تخصص قلب میخونه.خودش دقیقا میگه که هیچ کدوم از دکتراذحاضر نیستن این بازار خوب ایرانو ول کنن برن خارج به خاطر پول.بعدشم تو کشورای پیشرفته به نسبتی که تعداد بیمارات بیشتر بشه خب مالیاتشم میره بالا اینه که اونجا دکترا تمایلی ندارن تعدادبیماراشون از یه حدی بالاتر بره نه مثل اینجا که دکتر متخصص برای اینکه تعداد بیشتری بیمار ویزیت کنه سریع میندازتت بیرون از اتاق .اینه که برای یه بیماری ساده باید پیش ده تا متخصص بری تا یکیشون بفهمه

کارانه هم اگر چند ماه یکبار بدن بازم میدن یعنی درحقیقت پولشون پی انداز میشه حالا۶ماهم ندن یک دفعه ای بعد ۶ماه یه پولی میدن که مهندسای قوی که تو دانشگاهای خوب درس خوندن باید چندین سال کار کنن تا همچین پولی گیرشون بیاد 

.یعنی سالی ۶۰ میلیارد.البته منم پولدار زیاد دوروبرمه .ولی این سخته باورش

عزيزم ايشون عمده طلا ميفروشه يعني كيلويي نه گرمي ،ايشون تهران هستن ،اكثرا شهرستانيا واسه مغازه هاشون ميان ازشون خريد ميكنن كيلويي،دروغ ندارم كه بگم ،شوهر خودم ازش ١٠ كيلو طلا خريد برا مغازش اين سري