2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست

کارخونه دار. گاهی میبینی دویست سیصد میلیون در ماه براش داره گاهی هم مثل اسفند امسال ماشین زیر پاشو فروخت که حقوق کارگراشو بده شب عیدی بی‌پول نباشن. در کل هزاران مرتبه خداروشکر. 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همه ی این سختی هایی که میگید تو کشورای پیشرفته تفاوت درامد بین پزشک ومهندس انقدر زیاد نیست خصوصا ...

سختی های پزشکی در کشورای دیگه هم کمتر و گفتم که در دوران رزیدنتی حقوق خوبی میگیرن اینجا با حقوق کم رزیدنتی و طرح چند برابر تحصیل پدر یه پزشک درمیارن 

مالیات کلا در کشورای پیشرفته بالاست پزشک و مهندس نمیشناسه 

رفتن یه پزشک ایرانی به کشورایی مثل آمریکا و آلمان اصلا راحت نیست که بخوان برن یا نرن اول باید ببینن راهشون میدن یا نه حداقل یه دانشجو شریف راهش برای رفتن به خارج بیشتر

قدیما نه اما الان تمایل پزشکا به رفتن خیلی بیشتر شده

کلا نه مهندس ایرانی نه پزشک ایرانی نمیشه با یه کشور پیشرفته مقایسه کرد

والا ما خوشحال میشیم اوضاع مهندس ها خوب بشه چون هم اوضاع پزشکا به مراتب بهتر میشه هم رقیباشون کمتر ناراحتی از این که مهندس ها به جای اینکه به درآمد کم خودشون معترض بشن به درآمد تعداد محدودی پزشک معترض میشن

اندر خم یک کوچه ام
با همه ی این سختی هایی که میگید تو کشورای پیشرفته تفاوت درامد بین پزشک ومهندس انقدر زیاد نیست خصوصا ...

خانم شما یه سرچ بکن بعدا سخنوری کن. متوسط در آمد متخصصین در کانادا سالی ۴۰۰ هزار دلاره.به پول ایران ۸ میلیارد تومن.

کارخونه دار. گاهی میبینی دویست سیصد میلیون در ماه براش داره گاهی هم مثل اسفند امسال ماشین زیر پاشو ف ...

کار خونه دارها همه بالای صد دارن.بدون  زحمت.به این میگن شغل حسابی.لیاقتشو دارن.همت کردن.مغز اقتصادی داشتن.نوش جونشون. 

کارانه هم اگر چند ماه یکبار بدن بازم میدن یعنی درحقیقت پولشون پی انداز میشه حالا۶ماهم ندن یک دفعه ای ...

عزیزم فقط امسال 2 ماه کارانه دادن پول و بودجه نیست شاید بدن شاید ندن

یه پزشک در صورتی درآمد بالا داره که کار خصوصی انجام بده مطب نزنه تخصص نخونه هیچ و با این بالا رفتن تعداد متخصص ها امنیت شغلی هم نداره یه مهندس هم باید بزنه تو کار خصوصی و هوش اقتصادی داشته باشه

اندر خم یک کوچه ام
کار خونه دارها همه بالای صد دارن.بدون  زحمت.به این میگن شغل حسابی.لیاقتشو دارن.همت کردن.م ...

آره اوایل خوب بود ولی الان خیلی وضع خرابه. دلم براش میسوزه. امروز از پنج صبح رفت سر کار تا هفت شب. آخرشم ماشینش رو زیر قیمت فروخت. گفتم نکن اما گفت کارگرام پیش زن و بچشون دستشون خالیه من چجور ماشین سوار بشم. خلاصه گاهی اینجوری هم نقره داغ میشیم خواهر

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#

البته دوستان مهندسا هم واقعا اگر بتونن درست از درسي كه خوندن استفاده كنن درامدشون خوبه شوهر خواهر من مهندسي برق خونده دانشگاه تهران بخدا از صفر شروع كرد اما الان هم در برقي نصب ميكنه هم دوربين كلا تو اين كاراس درامدش خوبه، خودش كه ميگه ماهي سي تومن حالا بالا پايينم داره ديگه

آره اوایل خوب بود ولی الان خیلی وضع خرابه. دلم براش میسوزه. امروز از پنج صبح رفت سر کار تا هفت شب. آ ...

کاره دیگه.ایشالله دوباره رونق بگیره.کسی که به چند نفر دیگه نون میرسونه خدا خیرش بده.هرچی در میاره حلالش.هم به خودش برسه هم به کارگر ها.

خانم شما یه سرچ بکن بعدا سخنوری کن. متوسط در آمد متخصصین در کانادا سالی ۴۰۰ هزار دلاره.به پول ایران ...

درامد هرکشوری رو باید با مخارج همون کشور مقایسه کرد نه به پول ایران که دلاربالای۴هزار تومنه.بعدش تو همون آمریکا درامد مهندسای خوب یا معلما رو شما سرچ کن یا حتی پرستارا انقدر تفاوت نداره با درامد پزشکای متخصص موضوع انقدر اختلافه که جامعه رو چند قطبی میکمه.بعد شما یه حرفی زدید گفتید هرکی نون دلشو میخوره آخه این چه حرفیه که میزنید؟یعنی مثلا مدیران نجومی بگیر بادرامد ماهی ۳۰۰ملیون دارن نون دلشونو میخورن یا نون اوضاع مملکتو

[QUOTE=55874642]البته دوستان مهندسا هم واقعا اگر بتونن درست از درسي كه خوندن استفاده كنن درامدشون خوبه شوهر خواها

ایشون الان مرتبط با رشتش نیست کارش.دربرقی ودوربین مدار بسته ربط چندانی به مهندسی برق نداره ایشون الان درحقیقت وارد کار آزاد شدن

البته دوستان مهندسا هم واقعا اگر بتونن درست از درسي كه خوندن استفاده كنن درامدشون خوبه شوهر خواهر من ...

بله خانوم در آمد فرد به همتش  هم بستگی داره. مشکل اینجاست که مردم میخوان چهار سال درس بخونن بعد برن توی تهران یا شهرهای بزرگ زندگی کنن.بالا شهر هم بشینن ماهی هم خدا تومن داشته باشن !!! بعدم به اونی که همتی داشته و درآمدی داره بد و بیراه بگن .در حالیکه این تفکر چهل سال پیش هست.توی هر کشوری که بری برای پیدا کردن کار باید تخصص و تجربه زیاد داشته باشی و سخت کار کنی!!!

[QUOTE=55874642]البته دوستان مهندسا هم واقعا اگر بتونن درست از درسي كه خوندن استفاده كنن درامدشون خو ...

اره ديگه بايد از برق سر دربياري درسشو خونده باشي كه بتوني در برقي نصب كني و دوربين و دزدگير ،چه جوري ميخاسته سر دربياره از اين چيزا پس!!!! وا!!! البته در كنار شغل ازادش معلمم هس كه حقوق معليميش در برابره درامده شغل ازادش هيچي واقعا

شما درست گفتید سالی ۴۰۰هزار دلاره و متوسط درامد پرستارا سالی ۴۰هزار دلاره یعنی چند براره؟ده برابره .و هر دوهم بنابر درامدشون مالیات میدن.اما اینجا درامد پزشک متخصص متوط بگیم ۶۰ملیونه درامد پرستارم متوسط ۳ملیون میشه ۲۰برابر .تازه ۶۰ملیون خیلی بیشتره با این تفاوت که پرستار و دکتر اینجا اختلاف مالیاتی چندانی ندارن