2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
درامد هرکشوری رو باید با مخارج همون کشور مقایسه کرد نه به پول ایران که دلاربالای۴هزار تومنه.بعدش تو ...

خوب...همین دیگه. تو ایران که دلار بالای ۴۰۰۰ تومنه ارزش پول بازم کمتره درآمد پزشک نهایش سالی دویست میلیون میشه معدل سالی ۴۰ هزار دلار ...که در موارد نادری به این برسه ....در مقابل   درامد متخصص کانادایی سالی چهارصد هزار دلار .ریا ضی تونم بده !!

با همه ی این سختی هایی که میگید تو کشورای پیشرفته تفاوت درامد بین پزشک ومهندس انقدر زیاد نیست خصوصا ...

اتفاقا یه دوست ما امریکاست 

یکی هم کانادا

به شدددددت راضی هستن و نمیخوانم برگردن

شاید همه جای دنیا پر درامد ترین ها پزشک ها نباشن اما شک نکن که همه جای دنیا پزشکا درامد بالایی دارن 

و اگه میبینی فرق بین مهمدس و پزشک تو ایران زیاده اما جاها دیگه نیست چون

هیچ کشوری مثل ایران کشکی مردم رو مهندس تحویل نمیده هیچ جا مثل ایران هر سال فارغ الاحصیل مهندسی نداره

با ثبت نام بدون کنکور ۱۰۰ نمونه دانشگاه ازلد و سراسری و غیر انتفاعی و پیام نور و سما و .... اما پزشکی با رتبه های عالی باید تعداد محدود برن

پس بایدم فرق بذارن 

از پایه مشکل هست عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما درست گفتید سالی ۴۰۰هزار دلاره و متوسط درامد پرستارا سالی ۴۰هزار دلاره یعنی چند براره؟ده برابره . ...

خانم شما چند تا متخصص میشناسی ماهی شصت میلیون؟؟؟؟؟خلاف به عرضتون رسوندن.

بله خانوم در آمد فرد به همتش  هم بستگی داره. مشکل اینجاست که مردم میخوان چهار سال درس بخونن بعد ...

نميدونم بخدا ،چرا بعضيا اينجورين ،بخدا ما هم روزي نداشتيم واقعا نداشتيم هيچي نداشتيم من نه أهل كلاس گذاشتنه بيخودم نه ميخام دل بشكنم،ولي اينو ميدونم وقتي همت كنه ادم وقتي تلاش بكنه به اون چيزي كه ميخواد ميرسه ،البته اگر روح بزرگي داشته باشه ...بعضيا نوشتن كه كسايي كه درامد بالا گفتن از ارزوهاشون حرف زدن ،اخه چرا ! چرا بايد انقدر حسود باشيم و تنگ نظر

عزیزم فقط امسال 2 ماه کارانه دادن پول و بودجه نیست شاید بدن شاید ندن یه پزشک در صورتی درآمد بالا دا ...

ببینید من که با پزشکا پدرکشتگی ندارم برادر خودمم رزیدنته موضوع شرایط بد اجتماعی ومدیریت وندادن مالیاته .تازه از این لحاظ درامدی بخوای حساب کنی کلی کار کاذب وجود داره مثل دلالا.من درحقیقت تو جامعه ی تحصیل کرده دارم مقایسه میکنم ومیگم نباید انقدر بیعدالتی باشه حالا این بی عدالتی که هست تقصیر پزشکا که نیست تقصیر مدیریته.

اتفاقا یه دوست ما امریکاست  یکی هم کانادا به شدددددت راضی هستن و نمیخوانم برگردن شاید همه جا ...

مهندسی متاسفانه اینقدر زیاد شده ولی بستر کاری براش فراهم نشده.کشور ما صنعتی نیست.... اینکه مهندس زیاده و توی هر شهری دانشگاه آزاد کرور کرور مهندس تحویل میده  که اونم حالا بماند با چه حدی از سواد و تخصص ......نقص از برنامه ریزی آموزشی هست.

کاره دیگه.ایشالله دوباره رونق بگیره.کسی که به چند نفر دیگه نون میرسونه خدا خیرش بده.هرچی در میاره حل ...

انشالله عزیزم. خدا به همه سفره ها برکت بده. فعلا که حالش خیلی گرفته هست 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
خانم شما چند تا متخصص میشناسی ماهی شصت میلیون؟؟؟؟؟خلاف به عرضتون رسوندن.

برادرم که دانشجوی تخصصه از درامداشون میگه و بعضی از آشنایان و یه دوست دارم که متخصص زنانه اون که ماهی۱۵۰راحت درمیاره توی شهرستان

شما درست گفتید سالی ۴۰۰هزار دلاره و متوسط درامد پرستارا سالی ۴۰هزار دلاره یعنی چند براره؟ده برابره . ...

وای دوست عزیز هر متخصصی 60 میلیون درآمد نداره شما کلا اطلاعاتتون کم تعداد محدودی این درآمد دارن

اندر خم یک کوچه ام
خوب...همین دیگه. تو ایران که دلار بالای ۴۰۰۰ تومنه ارزش پول بازم کمتره درآمد پزشک نهایش سالی دویست م ...

نه منظور مخارجه .مثلا بلیط مترو تو کانادا ۳دلاره که میشه ۱۲هزارتومن.قیمت بلیط مترو تو ایران هزار تومن نمیشه شما درامدو با اونجا حساب کنی خرجو با اینجا.

برادرم که دانشجوی تخصصه از درامداشون میگه و بعضی از آشنایان و یه دوست دارم که متخصص زنانه اون که ماه ...

همش توهمه.سقف درآمد زیر شصت میلیونه.اونم توی شهرستانهای پرت .که هیچ مهندس با کلاسی!!! حاضر نیست بره اونجا با هر سطح فرهنگی بسازه  و سی شب کشیک وایسه...شب و نصف شب وقت و بی وقت  بیدار بشه بره سر زائو.مسئول جون یک مادر و یک بچه باشه و در برابر مسئولیتش جواب پس بده . تازه بچه اش هم تو همون شهر بره مدرسه !!!

آره اوایل خوب بود ولی الان خیلی وضع خرابه. دلم براش میسوزه. امروز از پنج صبح رفت سر کار تا هفت شب. آ ...

افرین 

به ایشون میگن سرمایه دار واقعی.درود.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.