2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
همش توهمه.سقف درآمد زیر شصت میلیونه.اونم توی شهرستانهای پرت .که هیچ مهندس با کلاسی!!! حاضر نیست بره ...

همچین جواب هم پس نمیدن ایران بالاترین امار خطاهای پزشکی رو داره وبیشترین امار شکایات.همین متخصصای زنان زایمان تاحالا خیلی اشتباهاتشون باعث شده بچه ها معلول جسمی حرکتی بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمت جالبش اینه....اونی که عمده فروش طلاس..اونی که کار خونه داره....اونی که آرایشگره در آمدش بالای صد میلیونه !!! ولی شما در امد پرستار و پزشک رو هی ضرب و تقسیم میکنی؟چه ربطی داره آخه ؟پرستاری که توی اتاق عمل کار میکنه...با پزشک فوق تخصصی که  در همون اتاق عمل پیوند کلیه انجام میده...آیا قابل مقایسه اند؟؟؟چند تا از نظیر اون پزشک هست ؟ و با چه زحمتی این متخصص به این حد از مهارت رسیده  و چند تا نظیر اون پرستار هست؟؟؟؟ و با ۴ سال دانشکده رفتن به اونجا رسیده !!!! 

همچین جواب هم پس نمیدن ایران بالاترین امار خطاهای پزشکی رو داره وبیشترین امار شکایات.همین متخصصای زن ...

مهندساها که کلا عمده میکشن.زلزله کرمانشاه نمونه اش.تصادفات جاده ای نمونه اش !!!خیر خانم تا در اون جایگاه  و در اون شرایط بحرانیقرار نگرفتی راجع به اون پزشک قضاوت نکن. حرف زدن آسونه.

همه پولداراهمه لاکچریا.....خخخخ....بعضیاش خیلی خنده داربود.....😁😁😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
قسمت جالبش اینه....اونی که عمده فروش طلاس..اونی که کار خونه داره....اونی که آرایشگره در آمدش بالای ص ...

یعنی اگه بگن املاکی یا میوه فروش یا مهندس ماهی ۷۰ میلیون در میاره همه میگن نوش جونش 

اما اگه طرف گفت پزشکم ماهی ۱۰ تا میگیرم واویلا 

اتفاقا یه دوست ما امریکاست  یکی هم کانادا به شدددددت راضی هستن و نمیخوانم برگردن شاید همه جا ...

مهندسای تراز بالا که تو دانشگاهای خوب درس خوندن.اصلا اینجا به درامد پزشکا من اعتراض نگردم که چرا زیاده یه خانومی گفت شوهر من دندانپزشکه وبا هفته ای ۳روز درهفته ۱۵_۲۰ملیون درامد داره بعدش گفت حقشه درس خونده بقیه هم اگر همت میکردن وتلاش بدست میووردن من هم گفتم ومم خیلیا تو دانشگاهای تراز بالا درس خوندن و خوبم خوندن ولی این درامدو ندارن من گفتم بخاطر اوضاع کشوره که این درامدو دارن تازه اونم دندانپزشکی که فقط۵٫۵ساله وکشیک نداره وبه نسبت داروسازی وپزشکی اسونتره

یعنی اگه بگن املاکی یا میوه فروش یا مهندس ماهی ۷۰ میلیون در میاره همه میگن نوش جونش  اما اگه ط ...

نه اصلا اینطور نیست مقایسه درامد بین تحصیل کرده هاست البته اونایی که تو دانشگاه خوب با کیفیت بالا درس خوندن

مهندسای تراز بالا که تو دانشگاهای خوب درس خوندن.اصلا اینجا به درامد پزشکا من اعتراض نگردم که چرا زیا ...

بله عزیزم درسش تو دانشگاه اسونتره اما کارش خیلییییی از یه داروسازکه تو داروخانه نشسته یا حتی تو خونه میشینه و سرکارر نرفته پول میگیره و یه پزشک که بیمار ویزیت میکنه بیشتره ها

از وقتی برن تو مطب دندونپزشکا باید وایستن پا بیمار و کار کنن تا برن خونه

اکثرشون تو سن بالا ارتروز گردن میگیرن و دیسک کمر

و مرتب واسه همینم باید ورزش کنن و خلاصه ازادم نیستن 

اما در کل شرایط اینجوریه الان دیگه 

یعنی اگه بگن املاکی یا میوه فروش یا مهندس ماهی ۷۰ میلیون در میاره همه میگن نوش جونش  اما اگه ط ...

بعد .. اینجوری رفتار میکنن....انتظار چی دارن ؟؟؟فراتر از مسئولیت حرفه ای هیچ حس  همدردی  با بیمار برای آدم نمیمونه !!!!! 

مهندساها که کلا عمده میکشن.زلزله کرمانشاه نمونه اش.تصادفات جاده ای نمونه اش !!!خیر خانم تا در اون جا ...

شکا فکر کردید کار این کشور دست مهندسای نخبست یا دست بی سوادا زلزله ی کرمانشاه که ربطی به مهندسا نداره اون کار بساز بفروشاست و مشکلات تصادفات جاده ای هم که کلا ما دوتا شرکت خودروسازی داریم که وابسته ان به اون بالا و اصلا رقابتی کار نمیکنن هر چی بخوان میسازن مردم هم مجبورن بخرن

نه اصلا اینطور نیست مقایسه درامد بین تحصیل کرده هاست البته اونایی که تو دانشگاه خوب با کیفیت بالا در ...

مهندس های برق شریف ۳ سوت بورسیه میشن امریکا بهتررررین درامد رو دارن

یا مهندسی کامپیوتر  و برنامه نویس ها هم رو هوا میبرنشون

اما بورسیه شدن پزشک که اصلا 

ادامه تحصیل تو امریکا هم خیلی خیلی سخت با شرایط و ازمون های خاص امکان پذیره‌