2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
بله عزیزم درسش تو دانشگاه اسونتره اما کارش خیلییییی از یه داروسازکه تو داروخانه نشسته یا حتی تو خونه ...

کلا قضاوت کردن و حرف زدن آسونه...پای مسئولیت سنگین  که میفته کسی نیست....پای پول گرفتن میشه دوباره سر و صدا ها و منم منم  شروع میشه !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من خیلی فعاله از صبح تا بعد از ظهر اداره میره کارمند شهرداریه بعد از ظهر مغازه میوه و تره باری ...

چرا نمیره کامل میوه فروشی بزنه یا باشگاه اگه یه شغلو دنبال کنه هم موفق تره هم ارامشش بیشتره ولی باید گفت دمش گرم ک اینقدر سختکوشه من ک شوهرم راستش یکم تنبله یعنیدر حدی کار میکنه ک دوزگارمون بچرخه شاید بخاطر اینکه من خیلی قانعم نمیدونم شاید من در موردش اشتباه  فکر میکنم 

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
مهندس های برق شریف ۳ سوت بورسیه میشن امریکا بهتررررین درامد رو دارن یا مهندس ها و برنامه نویس ها هم ...

بله ۳سوت بورسیه میشن ومیرن با درامد خیلی خوب اما اونایی که به هر دلیلی مجبورن بمونن چی؟

بله ۳سوت بورسیه میشن ومیرن با درامد خیلی خوب اما اونایی که به هر دلیلی مجبورن بمونن چی؟

اینجا هم خیلی پزشکا مجبورن بمونن تو بیمارستانی جایی  با ماهی ۴ تومن 

حتی من ۳ تومن هم دیدم دو سال پیش پزشک عمومی  واسه همین چند شیفت میموند

شغل همسرمن ازاونایی که صداش سر صبح یاظهر میادروموختون. اهن پاره دمپایی کهنه روحی کهنه مس الومنیوم....خخخخخ خیلی شغل لاکچریی ومن بهش افتخارمیکنم

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
بله عزیزم درسش تو دانشگاه اسونتره اما کارش خیلییییی از یه داروسازکه تو داروخانه نشسته یا حتی تو خونه ...

بله سختیای کار دندانپزشکی همینایی که شما گفتید ولی حق الزحمشون خیلی بالاست طوری که خیلیا نمیتونن برن دندانپزشکی و کلا یه مافیا درست شده ورودی خیلی کمی هم تو دانشگاها میگیرن که تعداد زیاد نشه درامدهمینطور بالا بمونه البته من بازم میگم ربطی به پزشکا نداره مشکل مدیریته

بله سختیای کار دندانپزشکی همینایی که شما گفتید ولی حق الزحمشون خیلی بالاست طوری که خیلیا نمیتونن برن ...

درسته

البته ورودی بالا بگیرن میشه مثل مهندسی دیگه فاجعه میشه 

خلاصه خیلی چیزا اینجوریه و کاری از دست هیچکس انگار برنمیاد 

ب امید روزای خوب

شکا فکر کردید کار این کشور دست مهندسای نخبست یا دست بی سوادا زلزله ی کرمانشاه که ربطی به مهندسا ندار ...

پس مهندسان نخبه تو این مملکت چه خدمتی میکنن.چه تولیدی میکنن ؟چی عرضه میکنن که ما نمیبینیم !!!  درستش اینه که اونهایی که واقعا کارهای بزرگ میکنن  در آمدهای چند صد میلیونی هم دارن. بقیه هم  کارشون معمولیه .. فقط اعتراض میکنن.

بله سختیای کار دندانپزشکی همینایی که شما گفتید ولی حق الزحمشون خیلی بالاست طوری که خیلیا نمیتونن برن ...

مواد دندانپزشکی خیلی گرون کلا هزینه های دندانپزشکی در همه کشور ها بالاست و یه رشته لوکس 

اندر خم یک کوچه ام

برای آموزش دندانپزشکی وسایل و لوازم گرانقیمت لازمه که تهیه اش هزینه زیادی داره.بنابراین هر دانشگاهی نمیتونه تهیه کنه و متناسب  تعداد وسایل مثل یونیت و.... دانشجوی دندانپزشکی پذیرش میشه.

پس مهندسان نخبه تو این مملکت چه خدمتی میکنن.چه تولیدی میکنن ؟چی عرضه میکنن که ما نمیبینیم !!!   ...

مهندسی کاریه که برای تولید وکار بزرگ احتیاج به زیرساخت و سرمایه بالا وحمایت های شدید دولتی داره .پروژه های عظیم مهندسی کار یک مهندس نیست کار گروهی وشرکتی با حمایت مالیه.مثل پزشکی نیست که برای خودت بتونی کار کنی .مثلا ما مهندسای نخبمون توانایی تولید واگن قطار رو قطعا دارن ولی ایران همین چند ماه پیش کلی واگن از هند خریدیم چون کشور صنعتی نیستیم ما