2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
درسته البته ورودی بالا بگیرن میشه مثل مهندسی دیگه فاجعه میشه  خلاصه خیلی چیزا اینجوریه و کاری ...

بله به امید روزای خوب .نه منظورم خیلی زیاد نبود مثلا اگر الان ۵۰۰تا میگیرن ۱۰۰۰تا بگیرن من چون کارمند سازمان سنجش هستم وتا حدودی اطلاع دارم میگم اگر ۵۰۰تا بیشتر بگیرن بازم رتبه های خوبی رو میگیرن کلا بچه های تجربی تا رتبه ی ۵۰۰۰واقعا تلاش کردن ودرساشون خوبه بازم دندانپزشک بی سواد نمیشه تا حدود همون رتبه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال ما ماهی نیست هر عیدی 

عید نوروز عید قربان عید غدیر عید فطر 

دوتا برادرن شریکن هر عید ۱۰ تومن و شاید بیشتر

ب هرکدوم ۵ تا میرسه و بیشتر

خرجیمون روبه رو هس اینجوری نیس ماهی حقوق بگیرن ...بزازی دارن 😀

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒

من نمیدونم در آمدش چقدر 

سنگ فروشه تو کارگاه باباشه به باباش حقوق میدیم چندین ساله که باز نشست کرده خودش رو 

خیلی متغیر و هزینه هامونم بالاس نمیشه گفت 

ولی فک کنم ماهی 20.10.30 اینجوری بشه و گاهیم زمستونا 4

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
برای آموزش دندانپزشکی وسایل و لوازم گرانقیمت لازمه که تهیه اش هزینه زیادی داره.بنابراین هر دانشگاهی ...

اگر سیاست مبنی بر این باشه که تعدادشون کمی بالاتر بره هزینه هاش هم تامین میکنن چندوقت پیش تو سازمان سنجش بین مدیران رده بالا این بحث بود که تعداد پذیرشای دندان رو عده ای هستن که اصلا نمیذارن زیاد بشه بخاطر اینکه از حالت انحصاری در میاد البته بازم تاکید میکنم کمی زیادتر میشه الان باز نگید میشه مثل مهندسی

ولي من واقعا برام عجيبه حقوق ٩٠٠هزار تومن مگه با اين مبلغ ميشه زندگي چرخوند؟چرا خب دنبال ي كار بهتر نميرن؟من تو تهران حقوق زير يك و نيم براي اقايون نديدم اين كف حقوقه 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
و ضمنا کسی که درآمد خییییییلی بالا داشته باشه، انقدر تفریحات لاکچری و مشغولیت داره که تو همچین سایتی ...

واي چ ربطي داره 

اتفاقا من چنتا ميلياردر تو اطرافم هستن تاسركوچشونم ب  زور تفريح ميرن چ برسه ب تفريحاتي ك شما ميگي 

فقط كار ميكنن و شب ميكنن روز رو خيليا هم كم در ميارن اهل تفريح هستن 

منظورم اينه رابطه ي مستقيم با پول نداره 

بعدشم مگه چ اشكالي داره ك يكي گاهي ب ي سايتي مث اينجا سر بزنه  مگه اين سايت رو مخصوص ادماي خاصي زدن :/

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
خدا کنه که طراحی  قطارشون مثل ماشینهاشون نباشه

ببینید از وقتی این بحث شد افرادی بودن که با من مخالف بودن ولی نظراتشونو با احترام میگفتن قطعا من چیزایی ازشون یادگرفتم و در برابر انتقادات من اونها هم با بعضی نظرات من موافق بودن کلا بحثی که توش بی احترامی نباشه خوبه من که شما رو نمیشناسم ولی شما از همون اول بنای توهین کردن گذاشتی مثل جملاتی نظیر این که خانوم دلتو صاف کن هرکی نون دلشو میخوره یا ریاضیت ضعیفه که البته نیست من جواب اون مساله رو دوباره بهتون گفتم اگه خونده باشید یا با حالت طعنه وکنایه صحبت میکنید اینجا دعوایی نیست صرفا بحث وتبادل نظره که اگر با احترام باشه طرفین هر دو سود میبرند

اونایی که درآمد شوهراشون و کلا خودشون بالای ده تومنه میشه یکم از مشکلاتتون بگید یعنی میخوام ب این برسم ک هر کسی اندازه خودش یه سری مشکلاتی هم داره و اگه ندارین بازم بگید و با پولاتون چه کار می‌کنید در کل چجوری حال میکنید 

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
تا ص14 خوندم دوست داشتم از کارهای آزاد بیشتر بدونم ولی وقت نمیشه دیگه بخونم همسر من اداره ای کار م ...

ببخشید شما چه سالی هیئت علمی شدید ؟دکتراتونو تو دانشگاه دولتی گرفتید؟و هیئت علمی دانشگاه دولتی شدید یا آزاد؟