اره ديگه بايد از برق سر دربياري درسشو خونده باشي كه بتوني در برقي نصب كني و دوربين و دزدگير ،چه جوري ...
نه این کارا فنیه یعنی به صورت تجربی یارمیگیره چندتا برده که باید یادبگیره خیلی از کسایی که تو این زمینه کار میکنن تحصیلات مرتبط ندارن البته تحصیلات دامادتون کمک میکنه به کارش وگرنه ما برای درپارکینگمون در برقی که میخواستیم نصب کنیم پسر یکی از دوستای بابام اومد که کارش مثل داماد شماست ودیپلم فنی حرفه ای تاسیسات داشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید ذات خودت و اطرافیانت رو دیدی که میگی اونا از اسلام بهترن، وگرنه کثیف ترین اتفاق ها توی غرب میفت ...
کسی ازشما نظر نخاست این نظر شخصیمه و طرز صحبت شما درباره ذات اصلا درست نبود
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
اگر به صالح بودن و ايمان و تقوا داشتنو انسانيت علاقه داري دين اسلام كامل ترين دين به همراه كلي راهنم ...
مرسی از راهنماییتون😊
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
چرا غصه ی مال دنیا و پول میخورین،مینا باشاران ببینید قد نصف ایران فقط پول نقد داشت،خب الان کجاست توی دومتر جا خوابیده،دیگه با خودش بردشون اون دنیا؟تنتون سلامت بخدا هیچی ارزش یه ذره درد نداره