2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو استان ما شوهرم سریع رفت طرخ ولی من ٨ ماه پشت طرح موندم هر شهری فرق میکنه میزان پشت طرحیاش

خیلی خیلی مچکرم ببخشید پر حرفی کردم اگه.راستی خواهر من دوروزه بچه دار شدن اسم پسرشو سورنا گذاشتیم 

عزیز خب خودت داری میگی چند تا میلیاردر دیدی که فقط مشغول کارن، فکر نکنم واسه چرخیدن توی این سایت وقت ...

زناشون ك سر كار نيستن شوهراشون سركارن زناشونم بيكارن تو خونه :)

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
زناشون ك سر كار نيستن شوهراشون سركارن زناشونم بيكارن تو خونه :)

خخخ آره خب منم درمورد خانومای پر از مشغولیت و حرفه ای گفتم، نه دور از جون شما، الافای خاله زنک😁

عاقا کلا اگه میلیاردی دیدی که میاد اینجا وقت تلف میکنه، به من نشونش بده. فقط ازش بپرسم آخه چراااا😐😐😐😁😁😁

ولی جدا از شوخی من خودم به شخصه اگه محدودیت و خونه نشینی به خاطر نی نی رو نداشتم عمرا نمیومدم اینجا!

نمونه اش همین الان که خواب بودم و نی نی منو از خواب بیدار کرد و از سر خواب زدگی و بی حوصلگی اومدم اینجا!

ولی واقعا به خودم انتقاد دارم، چون کارای مفیدتر هم میشه کرد

نفوس حق النفس میدهند...

تاپيك حالبي بود شغل ها درآمدها جالب بود افسرده شدم ازين همه تفاوت 

من خودم به زور ٢ تومن كه ثابت نيست و متغيره نامزدم هم كلا ٣ تومن ميگيرن البته شكر خدا اجاره خونه نداريم 

نیلا دختر ناز من
خخخ آره خب منم درمورد خانومای پر از مشغولیت و حرفه ای گفتم، نه دور از جون شما، الافای خاله زنک😁 عا ...

والا چي بگم خخخ

من خودم خيلي تفريحات و جاها واسه رفتن دارم ولي هفته اي چن باردوس دارم ب اينجا سر بزنم چنتا دوست خوب دارم 

تقريبا ي شب چن ساعت اينجام يهو ي هفته نميام دوباره دلم تنگ شه ميام :)

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
بعد خرجاشون چه جوریه.وای خدا باورم نمبشه.حتما مالیات درستیم نمیدن.نمیگم خوش به حال زناشون.ولی خوش به ...

اینا همش در حال سودن

مثلن طلا گرم ۱۸ میخره ۵۰ میفروشه به مغازه دار

اتفاقن باج به بچه هاش نمیده(البته اگه بچه ش تنبلی کنه و پرو و الاف باشه)

چون خودش با جون کندن به اینجا رسیده

خانومش همه چی تمام و کمال داره

ولی شوهرش همیشه سرگرم کار و حساب و کتابه

کسی ازشما نظر نخاست این نظر شخصیمه و طرز صحبت شما درباره ذات اصلا درست نبود

نظر شخصیتون وقتی توی یه سایت جار زده میشه بقیه هم نظر شخصی خودشونو جار میزنن

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت