2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
آره عزیزم راسته هر کس بگه نه فقط میخواد خودش و مارو دلداری بده

نه .این طور نیست.من خانواده پولداری میشناختم که همه بیکار بودن.یعنی اونقدر ملک وعایدی داشتن که مرد خونه از صبح بساط قمار داشت بادوستاش.خدمتکارا زیاد وبیشتر وقتا بیکار.چه زندگی اسف باری.زن هیچوقت خونه نبود .دایم مسافرت .همیشه تو خونه فحش وناسزا .خیلی بد.آخرشم نمیگم .هنوزم پولدارن.ولی مرده سکته کرد.یه پسرش پارانوییده.دو بار طلاق گرفته .دخترش از ناراحتی سرطان خون داره.ارثم درست بهش نرسید.یه پسر دیگه هم بیشتر مالو بالا کشید ودنبال هرزگی

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
من از پول مسافرکشی شوهرم که درامدش زیر صفر بود به ماهی 5میلیون رسیدم اگه خدا بخواد چند سال دیگه مدرک ...

معلومه هردوتون خيلي با عرضه بودين 👌🏼👌🏼مطمعنا به بهتر از اينا هم ميرسيد 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست ندارم گریه کنم چون روی بچه ام تاثیر می ذاره شوهرم با ماهی یک نهصد امروز شرکتشون تعدیل نیرو کرد ...

خيلي ناراحت شدم 😔ناراحت نباش ،شايد خيريتي بوده از اين كار بياد بيرون يه كار بهتر پيدا كنه ،

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
رفاه هست اما همونجور که یک شبه ۱۰۰ میلیون میاد دستمون همونجورم زود به باد میره مثلا همسرم هر ماشینی ...

خب شما سعی کن صدقه بدی .من نظری ندارم راجع به اینکه درامد شوهرت حقشه یا نه اما شما به عنوان زن خونه باید اصول صرفه جویی رو به بچه هات یاد بدی تا دیگه میوه وچیزی حرون نکنن من مادرم انقدر حساس بود ما حتی یه خرده نون دور نمیریختیم الانم تو زندگیای خودمون همینطوری هستیم الان برادرم به چندتا خانواده ی بی سرپرست ماهانه کمک میکنه بیشتر موتاد غذایی میخره وکمی پول نقد وکل خرج تحصیلشونو میده البته درامدشم خیلی بالا نیستا فکر کنید میلیاردره ماهی ۱۰تومن اینا که البتهازمتوسط جامعه قطعا بالاتره ولی خانومش خیلی صرفه جو هست 

ینی خدااااااااااااااایییییییییی دیگ ب خواستگارای در امدپایینم فکرنمکنم   منم لیاقت ی حقوق بالادارم دلمون خواست والا.راسی ادم ک نمتونه اول راهی حقوقشوبپرسه از طرف شماهایی ک خرپولن شوشوهاتون چجور پرسیدید با  شانستون خوب بوده بعدادیدید وضع خ خوبه  

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
ینی خدااااااااااااااایییییییییی دیگ ب خواستگارای در امدپایینم فکرنمکنم   منم لیاقت ی حقوق بال ...

همون دفعه اول بپرس خیال خودتو راحت کن چیه یه عمر با فقر زندگی کردن البته در کنار معیارهای دیگه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
همون دفعه اول بپرس خیال خودتو راحت کن چیه یه عمر با فقر زندگی کردن البته در کنار معیارهای دیگه

اره  ولی اونوق بدنشه یوقت ؟

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

کاشکی همت کسایی که نشستن دارن غصه درآمد پایین همسراشون رو میخورن به حدی برسه که تو سال جدید، فکر خودسازی و سر کار رفتن بیوفتن و کمی از مشکلات مالیشون رو کم کنند. 

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!