2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88586 بازدید | 1080 پست
این حرف خیلیم هم درست نیس. یکی مثل شوهره من از جونیش و عمرش واسه درسش وقت گذاشت الان یه دندانپزشک مو ...

البته حرف شما هم خیلی درست نیست شوهر شما درسته درس خونده وخوبم خونده اما داره پول مدیریت غلط وخرتوخر بودن کشور رو میخوره.فکر میکنید فقط شوهر شما درس خونده؟یه دندانپزشک ۵الی۶سال درس میخونه بارتبه ی زیر ۱۰۰۰تجربی البته بعضی سالا زیر۵۰۰اما شما فکر میکنید یه فارق التحصیل دانشگاه شریف یا تهران با مدرک دکترا تو رشته ی برق یا رشته های دیگه وحتی رشته های محض که خیلی سخته کم درس خونده؟حدودا۱۰الی۱۲سال درس خونده ولی دریافتیش چقدره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقدر ناراحت میشم وقتی دکترا ودندانپزشکا میگن ما درس خوندیم حقمونه تازه دریاشونم از درسای مهندسی ورشته های محض خیلی راحتتره .شرایط کشور باعث شده الان پاشنه به نفع پزشکا ودندانپزشکا بچرخه

دوست ندارم گریه کنم چون روی بچه ام تاثیر می ذاره شوهرم با ماهی یک نهصد امروز شرکتشون تعدیل نیرو کرد ...

شوهر منم دو ساله شرایطش اینه ولی من به خانوادم نگفتم الانم تو راهی دارم گریه نکن خدا کمک میکنه

من خوشبختم😍بیاین همیشه به چیزای خوب فکر کنیم و جذبش کنیم
البته حرف شما هم خیلی درست نیست شوهر شما درسته درس خونده وخوبم خونده اما داره پول مدیریت غلط وخرتوخر ...

اینم اضافه کنم تو دانشگاه شریف وتهران برق اوردن خیلی سخته ورتبه ی زیر ۱۰۰میخواد.کسی که این رتبه رو تو ریاضی میاره قطعا تو تجربی هم میتونه پزشکی یا دندانپزشکی رو انتخاب کنه

من خودم رتبه خوبی داشتم تو ریاضی ولی واسه همین اوضاع به خواهرم گفتم بره تجربی.اینم بگم پزشکا مثل دندان و دارو زود به پول نمیرسن و خیلییی بیشتر سختی کشیک و طرح و ..میکشن تقریبا 40 سالشون که بشه اگه رشته خوبی تو تخصص خونده باشن به درامد خوب میرسن

این حرف خیلیم هم درست نیس. یکی مثل شوهره من از جونیش و عمرش واسه درسش وقت گذاشت الان یه دندانپزشک مو ...

کسی که درسشو خونده باید حقشم بخوره نوش جونش

ولی بازار بقیه شغلاخرابه و بیکاری رشته ها زیاده تقصیر مردم نیس 

تو این وضعیت فقط رشته های پیزاپزشکی و دندون و... وضعیت شغلی خوبی دارن ولی ب این معنی نیس بقیه زحمت نکشیدن .عاایق اونا چیزا دیگه بوده که متاسفانه بازارش خرابه

کارمند فرمانداری،نزدیکای ۴ میلیون

ببخشید کارمند فرمانداری کجاست؟

شوهر منم کارمند فرمانداری یکی از شهرهای استان گیلان اما حقوقش یک و هشتصد ه 😣😣😣😣😣

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
من خودم رتبه خوبی داشتم تو ریاضی ولی واسه همین اوضاع به خواهرم گفتم بره تجربی.اینم بگم پزشکا مثل دند ...

اره زود به درامد نمیرسن ولی وقتی میرسن یه جوری میرسن که تو یه سال بارشونو میبندن استاد برادر من که تخصص قلبه کارانه دریافتیش از بیمارستان۵۰۰ملیونه میدونید چرا اینجوریه چون ما تو کشوری زندگی میکنیم که نظام مالیاتی نداره همین استاده سر کلاس گفته من بمیرم نمیرم خارج از کشور کار کنم میدونید چرا ؟چون حدودا نصف بیشتر درامدشودباید بده مالیات این مالیات صرف چی میشه؟صرف ایجاد شغل ورفع فاصله طبقاتی

چرا تو سایت ایقد لاکچری هس تو دنیای واقعی نیس چرا تو شایت چیزای غیر قابل باور هس

اگر يه تاپيك راجع به فقر باشه بازم به همين ميزان چيزاي عجيب غريب ميشنوي 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي