2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88582 بازدید | 1080 پست

شوهر من لاستيك فروشه(عمده فروشه ) ولي واقعا نميدونم در آمدش ماهي چنده اما ديگه ٣،٤ بايد باشه چون فقط ١/٥ اجاره ميديم ولي اصلا پس انداز نداريم 😩😩😩ولي خودم معلمم حقوقمم ١ تومنه و يه كوچولو خودم پس انداز مي كنم 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

من چند صفحه خوندم همه در آمد شوهرشونو ميدونستن برام جاي تعجب داشت يعني من فقط درآمد شوهرمو نميدونم 😩😩😭😭😭

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله چون اینترنه

عزیزم می دونی حقوق رزیدنت چنده؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

سیستم صوتی امنیتی ماشین...از ماهی 2تومن بوده تا 10تومن...البته در هر حال بیشتر از یک تومن توخونه نمیاد و برای قسط و چک خرج میشه برای همین وقتایی ک 10تومن هم درامد داره اصلا ب چشم نمیاد و برتری خاصی نداریم تو خرج کردن نسبت ماه های دیگ

شوهر منم قاتل عکس میگیره جنازه تحویل میده بابت هر  سری که میاره برای طرف ۱۰۰میلیون میکیره راضی ام ازش خدا خفظش کنه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
داماده شوهرمم درامده ماهيانش حدودا پنج ميليارد ميرسه چون اون عمده طلا ميفروشه ،بخدا غير قابل باور ني ...

.یعنی سالی ۶۰ میلیارد.البته منم پولدار زیاد دوروبرمه .ولی این سخته باورش

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
ببین اکثرا در محیط هایی قرار دارن که خود به خود مخارجشون میره بالا  پدر من مثلا درامدش بالاست ...

تو یکی از تاپیکها تون گفتید که شرایط زندگی سختی داشتید و الان متوسط هستید با این چیزی که شما تعریف میکنید جزء ثروتمندان جامعه محسوب میشید که

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

من از پول مسافرکشی شوهرم که درامدش زیر صفر بود به ماهی 5میلیون رسیدم اگه خدا بخواد چند سال دیگه مدرک مهندسیشو میگیره ،خداروشکر کارمند فولاد شده واون همه سختی تموم شد ،واقعا به شوهرم افتخارمیکنم خیلی پشتکار داره امسال تونستیم خونه هم بخریم ی خونه عالی