فقط نمی دونم برای چی 80 درصد اخبار جهان مربوط به جنگ و درگیریهای در خاورمیانست .. خیلی وقتها با خودم ...
خخخخخ عقل هم خوب چیزیه، مثه اینکه هیتلر یادت رفته، جنگهای صلیبی یادت رفته و ...، اگه الان تو خاورمیانه جنگِ بخاطر خباثت آمریکا و اسرائیل تروریستِ، اگه مسلمونا با هم متحد بشن اسرائیل تروریست نابود میشه، پس مجبورن از تفاوت فرقه ها استفاده کنن، بیشتر افراد بی سواد رو درگیر میکنه، ولی هیتلر رئیس یه کشور مسیحی بود
مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت
سلام ماساکن بوشهر برازجان هستیم وشوهرم فروشنده ی سوپرمارکت حقوقشم۷۰۰هزارتومن خیلی هم کمه یه بچه دارم یک ساله وچهارماهه خونه پدرشوهرم زندگی میکنم خوردوخوراکمون بعضی اوقات با مادرشوهرمه بعضی اوقات باخودم واینجا همه حقوقشون درهمین حده ۱۷سالمه