2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88586 بازدید | 1080 پست

اونایی که شوهراشون پنج شش تومن الی بیست سی تومن حقوق دارن .این پولارو چطور خرج میکنن؟همه که پولدارین بابا .پس چی میگن بی پولیه کار نیست وضع جامعه خرابه .فقط واسه ما خرابه یعنی

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که شوهراشون پنج شش تومن الی بیست سی تومن حقوق دارن .این پولارو چطور خرج میکنن؟همه که پولدارین ...

ببین اکثرا در محیط هایی قرار دارن که خود به خود مخارجشون میره بالا 

پدر من مثلا درامدش بالاست ولی خب به خاطر موقعیت شغلیش هفته ای سه چهارمدل کت شلوار مارک باید بپوشه حداقل

گوشی معمولی دستش بگیره یا ماشین مدل بالا سوار نشه براش بد تموم میشه

ماشین مدل بالا هم خرج داره مثلا یه چراغ پراید عوض میکنی بیست تومن چراغ بی ام دبلیو عوض میکنی ۹ میلیون

اینطور نیست که درامدت بالا باشه و مخارجت پایین 

و همش ذخیره بشه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
سلام من وكيل دادگستري ام اگه يكسال تمركزتون رو كامل بذاريد براي امتحان حتمن قبول ميشيد من سال ٩٣ ...

سلام اگه مراجعه کننده ای داشتی

که قصدویزا...یا مشکلی داشت که برات سخت بود حلش مثل کسیکه پولشو خوردن و متوارین.یا طرف دنبال مجوز یا هرکارسختی..میتونی رو کارای شوهرم حساب کنی..چون این کارس..توی این سال حداقل بالای چن میلیاردیروکه خورده بودن و فراری بودن رو پیدا کرد..اینطور فککنم وکالت شمام معتبرترمیشه.اگه کاری خواشتید خصوصی پیام بدید

من عاشق شوهرمو نینیمم...

بستگی به شهر هم داره خب شهر مثل تهران واقعا با حقوق زیر پنج تومان نمیشه زندگی کرد یا شهرهای بزرگی چون مشهد و تبریز و اصفهان این شهرها سخت اگه درآمدت کم باشه ولی شهرهای کوچیک مثل شهرخودمون با پنج میلیون زندگی خوب داری چون پول خونه همه چی کمتر از پایتخت و شهرهای بزرگه

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری
اونایی که شوهراشون پنج شش تومن الی بیست سی تومن حقوق دارن .این پولارو چطور خرج میکنن؟همه که پولدارین ...

عزیزم همشو که آدم خرج نمیکنه، شوهر منم درآمدش بالاست ولی در حد نیازمون خرج میکنیم و بقیه شو پس انداز میکنیم یا رو سرمایه ش میذاره..

ببينين خب همش كه برا خود ادم نميمونه كه معمولا مخارجم بالاست 

خب همسر منم درامدش خوبه اما در مقابل  هر چي در مياره بيشترش خرج ميشه 

كرايه مغازه هستش با ماهي پول قبض خيلي بالا 

خب به خاطر اينكه با برق زياد كار ميكنن 

مخصوصا زمستونا ماليات ميدن 

كلي پول بيمه ميدن 

يا هر فصل برا خريد مدلهاي جديد  لباس كه شركتهاي خاصي تو استانبول توليد ميكنن بايد برن اونجا و خب هزينه رفت و امدشون هست

از طرفي از يه خانواده پرجمعيت كاملا معمولي هستش 

پدرشوهرم يه حقوق بازنشستگي داره و يه خونه 70متري كلنگي كه 5تا بچشو اونحا به دنيا اورده و سروسامونشون داده 

بنابرين ماهي 10تومن ميره برا قسط خريد خونه ،ماشين وام بانكي قرض ،كمك به خانواده 

همين ديروز نزديك 600 فقط مانتو كيف و كفش مادرشوهرم شد

از طرفي مشكل چاقي و اضافه وزن داره 

قند و چربي خونش خيلي بالاست بنابرين هر ماه هزينه درمان و ويزيت دكتر بيمارستانش هست 

خب پدرشوهرم با يك و نيم  تومن حقوق نميرسه هم به عروسا عيدي بده هم نوه ها دخترا 

با اينكه همسرم درامدش خوبه من شب يلدارو برام خيلي معمولي اوردن و از اجيل و طلا خبري نبود 

بنابرين همش برا خودمون نيس وقتاي ضروري از حيب شوهرم و برادرشوهرم خرج ميكنن 

در كنار اينا هرسال مبالغيم به عنوان خيريه ميدن 

مخصوصا بازارياي كله گنده كه معروفن و بيشتر تو چشمن بيشتر بايد خرج كنن 

دوست ندارم گریه کنم چون روی بچه ام تاثیر می ذاره شوهرم با ماهی یک نهصد امروز شرکتشون تعدیل نیرو کرد و شوهر منم بیکار شد خدایا کجایی الان بهم خبر داد اشکام همینطوری میریزن اونوقت ببین بغضی ها چطورن خدایا تو کجای بگو 

💐من دختر بارانم💐