2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
من الفاظ شما رو مثل ماشاالله و انشاالله و... به کار میبرم همیشه قرآن هم بلدم بخونم تو دانشگاه هم در ...

ببخشید فوضولی میکنم مشتاق شدم دوس نداشتین جواب ندین

الان ایران زندگی میکنین؟زبان حرف زدنتون فرق داره؟واینکه کجا به دنیا اومدین؟

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
بی ادب شمایی عشقم.... کلکسیون افتخاراتت ارزونی خودت.. نه به اون دلسوزی نه به این گستاخیت...

از اول تاپیک پست های شما رو قاطی باقی پست ها دیدم

اما اون حجم از تفاخر تو پست های شما قشنگ متمایز از باقی نوشته ها بود

کسی نپرسید همسرتون تو خونه بهتون چه سازی یاد میده یا اینکه بهتون میگه خانمی کن یا برو سر کار یا....

تو چند تا پست جدا جدا، با لحنی که تفاخر ازش میریزه دارید نظر میدید، بعد هم به کاربرهایی که مودبانه نظرشون رو گفتن توهین میکنید

عوض نازیدن به شغل همسرتون، یکم روی ادبیات وفرهنگ صحبت کردنتون کار کنید، خوبه ادم جز شغل ودرامد شوهرش یه چیزهایی هم از خودش داشته باشه برای افتخار کردن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من وکیله

متوسط درامدش ماهی ده تومنه

خانم هایی که فکر میکنن با درامد ۱۰، ۱۵ تومن میشه شاهانه زندگی کرد، بخدا اشتباه میکنید

حداقل تا چند سال اول اینجوری نیس (البته اگه مثل ما بدون کمک خانواده ها وبدون هیچ پس اندازی زندگی رو شروع کرده باشن)

ما انقدر قسط واجاره داریم که ته تهش ۴ تومن بیشتر نمیمونه برامون

بعد هم بخاطر شرایط خاص زندگیمون کلی هزینه های جانبی مثل غذای اماده ورستوران و وسایل گرون دانشگاه و... داریم ودر نهاین زندگیمون فرق چندانی با زندگی کارمندهای عادی نداره

کسی که حقوق 30 میلیونی میگیره غیرممکنه خونه نداشته باشه عزیزم

اتفاقا خیلی ها اینجورین

مخصوصا کسایی که تو کار تجارت وخرید وفروشن

اینجور ادما تو خونه های لوکس زندگی میکنن که هزینه خرید خونه خیلی بالاس وبراشون نمیصرفه اون همه پول رو راکد کنن واسه خرید خونه چون با پول کار میکنن وبه اصطلاح پول، پول میاره براشون

در عوضش همون خونه رو با مبلغ پایین تر رهن یا اجاره میکنن

هم کارمند شهرداری و هم یه هتل کوچولو جای حرم داره که با داداشم اینا شریکه .در امد رو نمتونموبگم 

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
درس خوندن رو ساعتی چند تومن حساب میکنید ؟؟؟؟ حقوق دو برابر سه برابر چهار برابر ...نه اینکه ده برابر. ...

عزیزم درس خوندن علاوه بر وقت به چيزاى دیگه ای هم احتیاج داره 

اما بی عدالتی هم وجود داره، من نمیگم بی عدالتی و فساد نیست

ولی یه چیز دیگه هم هست واقعا تو کشور ما اصلا شایسته سالاری وجود نداره .فقط یه تعدادی رشته محدود که اکثرا وابسته به پزشکین روز به روز پولدارتر میشن ولی کسی که مثلا کلی جون کنده مهندس برق یا مکانیک یا .... شده یا یه کارگری که از صبح تا شب جون میکنه  یک صدم اونا درامد نداره.

من اگه بگم شوهرم چقد میگیره فکرمیکنین دروغ میگم😃😂😂 ۵۰۰ هزار تومن😒 ولی وضع مالی پدرم و پدر شوهر ...

شما همسرتون طلبه بود؟؟؟

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
دوستان نظر شخصیمه لطفا نریزین سرم مخالفت کنین به نظرمن مسیحیا خیلی باایمان ترو صالح تر از دین اسلام ...

شاید ذات خودت و اطرافیانت رو دیدی که میگی اونا از اسلام بهترن، وگرنه کثیف ترین اتفاق ها توی غرب میفته، هر چند توی ایران هم هست، ولی توی اکثر کشورهایی اسلامی مردم خوبی دارن، به اخلاق، خانواده، حق الناس، دزدی و ... حساسن، اگه هم سران کشور رو عرض میکنی که اینا خودشون اختلاس میکنن بعد پناهنده کانادا میشن، اینا هم از جنس همون کشورها هستن

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

دوستان نظر شخصیمه لطفا نریزین سرم مخالفت کنین به نظرمن مسیحیا خیلی باایمان ترو صالح تر از دین اسلام ...

اگر به صالح بودن و ايمان و تقوا داشتنو انسانيت علاقه داري دين اسلام كامل ترين دين به همراه كلي راهنمايي از جانب خداوند مهربان و چهارده معصوم و قرآن هست كه ميتوني بهشون عمل كني

ولي اكه علاقه ي شخصي به دين مسيحيت داري و از دور يه چيزي ازشون شنيدي و فكر ميكني همه عالي  بدون مشكل هستن اينطور نيست همينطور كه تو ايران بعضي مسلمون ها خلاف دينشون كارهايي رو انجام ميدن پيروان ساير مذاهب هم درگير اشتباه و گناه هستند 

توي اسلام سفارشات بيشتري براي نحوه ي خوب بودن و خوب زندگي كردن هست شما ميتوني مطالعه كني قرآنو بيشتر آشنا بشي با دينت

مگه ميشه خداي اسلام و مسيحيت دوتا باشه و به مسلمون ها گفته باشه بدي كنيد به مسيحي ها خوبي رو بگه

وقتي كلام خداوند يكيه و قرآنمون تحريف نشدس پس ميتونيم با همين دين اسلام به خوب بودن برسيم