2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببینید عزیزم هر کس بسته به درآمدش خرج میکنهمن کیف میگیرم نهایت ۵۰اون کیف میگیره دوتومن سه تومن خ ...

کسی که حقوق 30 میلیونی میگیره غیرممکنه خونه نداشته باشه عزیزم

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
شاید خطش رو عوض کرده مال کس دیگه ای بوده بعدشم بدبخت نوشته دوستی سالم چرا فکر بد میکنی؟ کسی که هم ج ...

نه بابا از رو کنجکاوی با یه خط ک همیشه خاموشه زنگ زدم صدای خود کثیفش بود ... خانواده ش میخواستن براش زن بگیرن ب اونا ک نمیتونه بگه من همجنس‌گرام ... میان خواستگاری دختر مردمو بدبخت میکنن بعدشم طرف اعتراض کرد وضعشونم توپه مهریه رو میذارن وسط میگن برو  ... 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

دوستان هدف این تاپیک صحبت درمورد فقر و ناعدالتی و... نیست

لطفا رعایت کنید و تاپیک رو به حاشیه نکشید

من از صبح مدام نوتیفیکیشن میاد میخونم خیلیاتون محبت کردید جواب دادید به سوالم خیلی ممنونم ازتون ولی چندین نفر اومدن با حالت زاری و نک و ناله اعتراض کردن به موضوع تاپیک که ای استارتر چه تاپیکیه زدی و شاکی شدن

من داغ کردم دیگه الان که اومدم باز دیدم اعتراض هست

خدمت دوستان معترض به عنوان تاپیک ، متذکر میشم که همسراتونو به زور گردنتون نذاشتن. انتخاب خودتون بودن. خیلیاتون حتی خودتون هم دنبال کار و تلاش نیستید نشستید شوهرتون پول بیاره بذاره سر سفرتون فقط. بعد میگید استارتر چرا تاپیک زدی ما درامد بقیه رو ببینیم حالمون بد شه؟!!!!!  

اگر حالتون بد میشه پیگیر این تاپیک نباشید 

من یه مطالعه دارم و جایی بجز همچین سایتی نمیتونه کمکم کنه چون در عالم واقعی نمیشه این تعداد خانم رو یه جا پیدا کرد و مهم تر از اون سوالی درمورد درامد همسرشون کرد

تازه اینجا هم یکی درمیون دارم اطلاعاتی که داده شده رو مینویسم کاملا میفهمم بعضی کامنتها خیالپردازیه

خانمهایی که ناراضی هستن از وضعیت معیشتی خودشون صدتا راه پیش رو دارن... میگید تحصیلات دارید کار پیدا نمیشه خب خیاطی آرایشگری یاد بگیرید کسر شان نیست ببینید تو اینستا چندتا خانم ظرف دو سه سال اخیر بدون مغازه و هیچ سرمایه ای چجوری شدن طراح لباس و اکسسوری و یا اصلا کیک پز و قناد و... یا آرایشگر و ناخن کار و... 

حتما نباید کار پشت میزی با القاب مدیر و رییس و... داشته باشید

یعنی چی که مینویسید وای آخ بغضم گرفت اشک ریختم... خدا تن سالم و عقل بهتون داده که چی؟ استفاده کنید ازش. با زانوی غم بغل گرفتن خدا دلش نمیسوزه کیسه کیسه طلا از آسمون پرت کنه بگه بیا این مال تو گریه نکن

یه عده ای درکل این سی و چند صفحه فقط ورد زبونشون این بود که چرا درامد سیصد و چندمیلیونی هست چرا بیست میلیونی هست چرا فلان چرا بهمان

خب بله در همه جوامع این مسئله پیش میاد که کفه ترازوی یه عده سنگین تر باشه حالا به خاطر ژن خوب یا هرچی

شما چرا اون ماکسیمم رو میبینی و گیرت رو همونه؟ 

اگه درآمدت مثلا یه تومنه برو اونیکه سه تومن داره ببین کندوکاو کن ببین چه تلاشی کرده که این میزان ازت جلوتره بعد تو هم یه تکونی به خودت بده

همین تلویزیون ایران خیلی وقتها برنامه هایی میسازه از زنان کارآفرین که اقتصاد خانواده رو زیر و رو کردن

خانوم جنوبی بود که ترشی های خوبی درست میکرد

برده بود ترشی ها رو تو مغازه های سطح شهر فروخته بود بعد با کمک شوهرش سراغ شهرهای همجوار رفته بود درنهایت یه کارگاه ترشی زده بود  از جنوب به تهران هم ترشی صادر میکرد

یا یکی دیگه سبزی خورد میکرد پیاز سرخ میکرد از فروش به همسایه هاش شروع کرده بود تا اجاره زیرپله و درنهایت فروشگاه های بزرگ

این مثالهایی که زدم ساده ترین کارهای ممکنن برای کسی که به شدت در مضیقه قرار گرفته

ببینید راه پیشرفت چقدر ساده میتونه باشه ولی عادت زشت بعضیامون شده فقط برچسب منفی زدن به دیگران برای پوشوندن کم کاری های خودمون

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
دوستان هدف این تاپیک صحبت درمورد فقر و ناعدالتی و... نیست لطفا رعایت کنید و تاپیک رو به حاشیه نکشید ...

دقیقا درست میگین.من و امثال من که الان درامد خوب داریم خیلی خیلی زیاد تلاش کردیم.من هم یه موفعی ماهی 400 هزار حقوق میگرفتم

طراح سایت و کارشناس کامپیوتر حقوق ثابتش یک میلیون و پونصد ولی اضافه برسازمان و خصوصی هم کار میکنه میشه سه میلیون

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
دقیقا درست میگین.من و امثال من که الان درامد خوب داریم خیلی خیلی زیاد تلاش کردیم.من هم یه موفعی ماهی ...

واقعا افرین به شما

من تحسینتون میکنم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خوندیم امتحان هم دادیم هم وکالت هم قضاوت ولی قبول نشدیم خیلی خیلی سخته بعدشم باید حداقل سه چهارسال ...

سلام

من وكيل دادگستري ام

اگه يكسال تمركزتون رو كامل بذاريد براي امتحان حتمن قبول ميشيد

من سال ٩٣ از مرداد ماه خوندم تا آذر

تهران هم قبول شدم

واقعن نيازي به سه جهارسال نيست

دلم گرم خداوندي است كه با دستان من گندم براي ياكريم خانه مي ريزد...