2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88582 بازدید | 1080 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم اونی که شب عیدی نون ما رو برید هر روز بد بیاره هر روز بدبختی بیاره خسته ام چیکار کنیم حالا ...

انشالله که کاربهتربادرامدبیشتربراتون جوربشه هیچ کارخدابی حکمت نیست عزیزم

🌟باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن 🌟
انشالله که کاربهتربادرامدبیشتربراتون جوربشه هیچ کارخدابی حکمت نیست عزیزم

تروخدا چی میگید کار کجا الان ما چیکار کنیم به کجا رو بزنیم کو کار کو درآمد خدایا نجااااات

💐من دختر بارانم💐
فقط نمی دونم برای چی 80 درصد اخبار جهان مربوط به جنگ و درگیریهای در خاورمیانست .. خیلی وقتها با خودم ...

خخخخخ عقل هم خوب چیزیه، مثه اینکه هیتلر یادت رفته، جنگهای صلیبی یادت رفته و ‌...، اگه الان تو خاورمیانه جنگِ بخاطر خباثت آمریکا و اسرائیل تروریستِ، اگه مسلمونا با هم متحد بشن اسرائیل تروریست نابود میشه، پس مجبورن از تفاوت فرقه ها استفاده کنن، بیشتر افراد بی سواد رو درگیر میکنه، ولی هیتلر رئیس یه کشور مسیحی بود

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

سلام ماساکن بوشهر برازجان هستیم وشوهرم فروشنده ی سوپرمارکت حقوقشم۷۰۰هزارتومن خیلی هم کمه یه بچه دارم یک ساله وچهارماهه خونه پدرشوهرم زندگی میکنم خوردوخوراکمون بعضی اوقات با مادرشوهرمه بعضی اوقات باخودم واینجا همه حقوقشون درهمین حده ۱۷سالمه 

و ضمنا کسی که درآمد خییییییلی بالا داشته باشه، انقدر تفریحات لاکچری و مشغولیت داره که تو همچین سایتی ...

دقیقا. همچین چسی میان که ادم ۴ شاخ میمونه!!

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!