2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
ببخشید فوضولی میکنم مشتاق شدم دوس نداشتین جواب ندین الان ایران زندگی میکنین؟زبان حرف زدنتون فرق دار ...

بله ما هم ایرانی هستیم همینجا بدنیا اومدم و زندگی میکنم البته چندسالی از دوران مدرسه کشور دیگه ای بودم 

زبان ارمنی داریم بین خودمون 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر به صالح بودن و ايمان و تقوا داشتنو انسانيت علاقه داري دين اسلام كامل ترين دين به همراه كلي راهنم ...

ولي منم به اينهمه تبعيضي كه اسلام نسبت به زن و مرد داره واقعا شاكي ام 

انگار اصلا حق و حقوقي براي زن قائل نشده  وقتي معني قران ميخونم يا احاديثي كه خيلي از ادمهاي مذهبي ميگن ميشنوم  اين حس پيدا ميكنم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

پرستار

فعلا دیگه نشسته خونه بخونه برا پزشکی😐😐

استخدامی هم امتحان داد قبول نشد😂😂

ماشالله همه شوهراشون کلی درامد دارن یکی بیاد مثمن حقیقت بگه خب😂😂😂😂

ولی شغلللل آزاد خیلی خوووبه مخصوصا لوله فروشب اخ درامدداره

میوه هم همینطور

بچه ها میدونید حقوق کارمند اداره کار چنده؟؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

واو چقدر پولدارین شمااااا😯

اقای ماکه فعلا بیکاره😁 

ولی یک روزی منم میام میگم ماهی 20 تومن درامدداریم 😛😍 

ازته دل ازخدا میخوام همه پولدار وخوشبخت باشن هیچکی محتاج نباشه ان شاالله🙏❤

(تیکر روز عقدمه)میگما رسیدن چه طعمی داره؟ 

سوال منم جواب بدین لطفا 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم