2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه همین الان دورهمی یه تبلت بهم بده دیگه نی نی سایت نمیام

بقول دوستان دیگه درحدم نیست😂

بعد موندم این میلیونرا چطور وقت دارن بیان اینجا پز بدن😂😂😂😂😂

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹

چرا عزیزم معلم با حقوق 1/500هم داریم همسر خود بنده

دوستانی هم که همسرشون استاد دانشگاه باشن اگر هیئت علمی باشن حقوق ثابت دارن در غیر اینصورت حق التدریس محسوب میشن و ساعتی حقوق میگیرن و متغییر و البته بالا هم نیست الباقی هم انشاالله اول سلامتی باشه بعدم به اهداف مالیشون برسن به امید خدا برای اون بنده خداها هم که به نون شب محتاجن دعا کنیم و دست بده داشته باشیم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

همسرمنم کارش جلوبندی سازی ماشین خونه مال خودمون شهرستان زندگی میکنیم ماهی تقریباشیشصدهفتصددرامدشه کرایه مغازه ۲۰۰میدیم بایه قسط۲۵۰بقیشم خرج این وراونوربازم راضیم همینم هس خداروشکر

امضام نمیاد😴😉😉😉
همسرمنم کارش جلوبندی سازی ماشین خونه مال خودمون شهرستان زندگی میکنیم ماهی تقریباشیشصدهفتصددرامدشه کر ...

یه بچه دوساله هم داریم خداروشکرمهم تنمون که سالمه 

امضام نمیاد😴😉😉😉
من اگه همین الان دورهمی یه تبلت بهم بده دیگه نی نی سایت نمیام بقول دوستان دیگه درحدم نیست😂 بعد ...

عزیزم این چه حرفیه میزنید اخه؟!

مگه میلیونرها نت نمیان؟ گوشی دستشون نمیگیرن؟ دلشون درددل تو یه محیط ناشناس ومجازی نمیخواد؟!

همه سال رو که مسافرت وتفریح نیستن! اونا هم ادمای عادی  اند که یکم سبک زندگیشون متفاوته

واتفاقا چون خدمتکار دارن وخیلی درگیر کارهای خونه واشپزی و... نمیشن، وقت ازاد بیشتری هم دارن واسه نت گردی

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
و ضمنا کسی که درآمد خییییییلی بالا داشته باشه، انقدر تفریحات لاکچری و مشغولیت داره که تو همچین سایتی ...

این حرفتون کاملا اشتباهه

ادم های ثروتمند هم مدااااااام تفریح ومسافرت نیستن که

اونا هم ادن های عادی اند که خیلی وقتا گوشی دستشون میگیرن ونت گردی میکنن، از من وشما هم خیلی بیشتر تو شبکه های اجتماعی وسایت ها فعالن

خدمتکار واشپز و... دارن، وقت ازادشون زیاده، بخشیش رو تفریح ومهمونی ومسافرتن، بخشیش هم مثل همه ادم های دیگه با گوشی ونت میگذرونن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
من اگه همین الان دورهمی یه تبلت بهم بده دیگه نی نی سایت نمیام بقول دوستان دیگه درحدم نیست😂 بعد ...

عزيزم چرا فكر مي كنيد هركس پولداره ني ني سايت در حدش نيست ؟پولدارا هم مث همه ي افراد جامعه از فضاي مجازي استفاده مي كنن ،ني ني سايت ميرن ،اينستا ،تل و ...

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
کارگر 2 گاهی هم زیر 2 .. فقط زورشون ب کارگر می رسه ... دوروز دیگه عیده هنوز عیدیاشونو ندادن هعی دانم ...

شوهر منم معلمه 1800

امسال فقط برای دخترم خرید کردیم

اونم ارزون ترین لباس

بازم خداروشکر

خدا جونم خودت درستش کن