بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم ام دی اف هم تولیدی ایینه باکس حموم و دستشویی .دقیق مشخص نمیکنه میزان درامدش.نزدیک بیست تومن شاید دراد با پول کارگرو اجاره سوله سه چهار تومن شاید بمونه
کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
خوشبختانه خونه و ... همه چی داریم البته خداروشکر پول زحمتکشیه پس انداز هم میکنیم
خدا به پول حلال برکت میده❤️
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
شاید ذات خودت و اطرافیانت رو دیدی که میگی اونا از اسلام بهترن، وگرنه کثیف ترین اتفاق ها توی غرب میفت ...
فقط نمی دونم برای چی 80 درصد اخبار جهان مربوط به جنگ و درگیریهای در خاورمیانست .. خیلی وقتها با خودم میگم اگر خاورمیانه نبود.احتمالا شبکه های خبری کل دنیا بیکار می شدند
معاون اداره.یک سال سابقه.با اضافه کاری و ماموریت نزدیک سه.ولی ماموریت و اضافه کاری ماه ب ماه نمیدن.بازم خداروشکر.ب نصفشم راضیم اول سلامتی مهمه بعداینکه ادم دستش جلو کسی دراز نباشه همین