2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
داماده شوهرمم درامده ماهيانش حدودا پنج ميليارد ميرسه چون اون عمده طلا ميفروشه ،بخدا غير قابل باور ني ...

شوهر خاله منم ي شعبه بانك كوثر گرفته جديدا 

من هميشه ارزو ميكنم همه داشته باشن 

چرا بايد داشتن يكي من رو ناراحت كنه خب

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خاله منم ي شعبه بانك كوثر گرفته جديدا  من هميشه ارزو ميكنم همه داشته باشن  چرا بايد ...

منظورم شما نيس،بعضيا يه جوري پست ميذارن كه ادم ناراحت ميشه يكي ميگه حتما حروم خوري كردن يكي ميگه دروغ ميگن يكي ميگه كمك نميكنن،مگه خداييش كه الكي قضاوت ميكنيد

منظورم شما نيس،بعضيا يه جوري پست ميذارن كه ادم ناراحت ميشه يكي ميگه حتما حروم خوري كردن يكي ميگه درو ...

ميدونم عزيزم چن وقت پيش ريخته بودن سرمن هرچي از دهنشون اومد بهم گفتن 

بيخيال دوستم 

البته بچه هاي اين تاپيك منظور بدي نداشتن قطعا 😘

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
ماهی ۵۰۰ میلیون😐😐 بیخیااال  همه که پولداریم پس  پس اینهمه قشر متوسط وضعیف همه شوهر من ...

اینجا همه خوشکل و خوش تیپ و پولدار و تحصیل کرده و باکلاسن این آدمای درب و داغون و بی پول هم همشون منم من 😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

من واقعا ارزوم اينه يه روزي فقر ريشه كن بشه همه ي ادما برابر بشن با هم از لحاظ مالي...من وقتي ميبينم كه كسي كه نيازمنده  تو اشغالا دنبال يه چيزي ميگرده پيدا كنه به دردش بخوره واقعا اشكام ميريزه و انقدر حالم بد ميشه تا چند روز بهش فكر ميكنم ،و واقعا اون لحظه ميرم بهش كمك ميكنم 

اولش ي لحظه فك كردم مونا نوشتي بعد ديدم moنوشتي ويرايش كردم گلم

ببخشید  دیگه.. ولی خب من معمولا خانوما رو کنجکاو حس میکنم گفتم شاید پروفمو ببینید. مرسی از توجهتون.. چالش های اینجا رو دوس دارم. اینکه به ده ها فکر و پاسخ مختلف روبر  بشی جالبه

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

بچه هامن نگفتم همه پولداراحرومخورن مسلما یکی ک تلاش زیادکرده درامدشم بالاست خودمم هدفم پزشکیه ولی بعضیا میبینی ی ثروتی افتاده دستش کل خونواده بدون وجود ی ذره لیاقت توخوشگذرونی ان 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
من دروغي ندارم بگم ميتونم همين الان از مغازه ي شوهرم با طلاهاش عكساي مختلف بذارم ،لطفا حسود نباشيم خ ...

انشالابیشترم بشه 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
ما میگیم کم میاریم با حقوق تقریبا سه تومن اون 20 30 میلیونیام میگن کم میاریم😳😳😳😳اونایی که یک و ن ...

واقعااا راست گفتی موندم اون 20 30 تومنااا چرا میگن کم میارم ما که حقوق 1800 تازه 800 میزه قسط با دوتابچه چی بگیم

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید