2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
خوندیم امتحان هم دادیم هم وکالت هم قضاوت ولی قبول نشدیم خیلی خیلی سخته بعدشم باید حداقل سه چهارسال ...

وضعیت وکالت هم افتضاحه. 

مردم پول ندارند وکیل بگیرند. مگر شانس بیاری پرونده توپ به پستت بخوره.

فبای آلاء ربکما تکذبان
من اشکم دراومد. ولی خداروشکرر. بازم میخندم

بله میفهمم.. من خودم مدیر پروژم نهایت ۳ تا ۳.۵ ولی کارگرا همه زیر ۱.۴۰۰ مهندسای نو پا همه زیر ۲.. با تپسی و اسنپ کار کردن معجزه وار میخان پیش برن. نمیدونم پس کی زندگی میکنن! خنده داره.. یکی زور میزنه یکی دیگم محکوم سود کردنه. تلاش کردن و استاد شدن و لول مدیریتی و پول کلان در اوردن فقط توجیهی برای ۴ روز این دنیای خودشونه.. چون از یه جایی به بفد خیلیا ک این پولا در میارن واقعا نمیدونن چکار کنن!!! شیشه بنزشونم دودیه که بقیه رو تار ببینن.. کاش بدونیم اومدیم ببخشیم و بخشیده بشیم. اونوقت شما اشکی نمیریختی! 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جراح مغز و اعصاب. 200 میلیون تا 300 میلیون یورو.😝😝😝😝😝🙈

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
بله میفهمم.. من خودم مدیر پروژم نهایت ۳ تا ۳.۵ ولی کارگرا همه زیر ۱.۴۰۰ مهندسای نو پا همه زیر ۲.. با ...

خيليا هم ميبخشن موجون 

تعداد ادمايي ك كمك ميكنن هم واقعا كم نيس

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
خيليا هم ميبخشن مونا جون  تعداد ادمايي ك كمك ميكنن هم واقعا كم نيس

اسمم.. اسم آواتار عکسم هست بانوی عزیز!آره خب میبخشن ولی حسابگرانه!

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

شغل همسر فعلا بیکار 😭😭😭از بعد عید میترسم کارگیر نیاد قسطامون تلنبار بشن 😥😥خدایا گاهی نگاهی😊😊😊🙄🙄😰بچه ها التماس دعا 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

نميدونم چرا بعضيا فكر ميكنن شايد ماهايي كه درامد بالا رو گفتيم دروغ ميگيم ،اولا واقعا هر كس نُون تلاششو ميخوره ،ما هم از صفر شروع كرديم ،ولي خداروشكر...هم من هم همسرم خيلي كمك مالي ميكنيم به نيازمندا ،چون خودمون هم شرايط سختو قبلا تجربه كرديم ،اينكه كسي درامدش بالاس دليل نميشه بگيد حروم خوري كرده يا سر مردم كلاه ميذاره...

شوهر منم از جوونه و عمرش مایه گذاشته تو دانشگاه دولتی داره دکترا میگیره ولی متاسفانه تو این مملکت ...

متاسفانه پزشکی تو کشور های جهان سوم درآمد بالایی دارند. ولی تو کشور هایی مثل آمریکا مهندسین درآمد بالایی دارند.

شوهر من با فوق لیسانس عمران و پانزده سال سابقه معاونت اومد بیرون و الان بیکاره. زده شغل آزاد که تهش پانصد تومنم نمیمونه.

خیلی ناامید کننده ست. 

باعث و بانی این بی عدالتی ها به سزا برسند الهی آمین.

فبای آلاء ربکما تکذبان

داماده شوهرمم درامده ماهيانش حدودا پنج ميليارد ميرسه چون اون عمده طلا ميفروشه ،بخدا غير قابل باور نيس ،اطرافيان من اكثرا درامداي بالايي دارن ،به نيازمندا هم خيلي كمك ميكنن