2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
خیلی گناه دارن بخدا . این همه سختی و کشیک فقط ۸۰۰ تومن 😔. عزیزم ایشالا   به بهترین  چیزا ...

ن عزیزم پشت کنکوری هستم . اون اینترن نبودش ترم سه بود .بازیم داد و بعدم بخاطر ی دخترترکم کرد البته هنورم نتونستم با این موضوع کناربیام 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
یه سالی هست مغازه باز کرده ولی هیچی اصصصلا درامد نداره بازار وحشتناک خرابه هرچی درآورد روی اجاره داد ...

شايد تبليغات كافى نداشته الان بازار رو تبليغات مى چرخه بايد راه حل براى تبليغات پيدا كنيد كم خرج ترين تبليغ استفاده از برنامه هاى ديوار و شيپور و گروه هاى مجازى هست و يا حتى همين نى نى سايت بيشتر تلاش كنيد راهكار جديد پيدا كنيد بجاى نا اميدى و تعطيل كردن

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم پشت کنکوری هستم . اون اینترن نبودش ترم سه بود .بازیم داد و بعدم بخاطر ی دخترترکم کرد البته ه ...

بعدم عزیزم اون ک کارنمیکنه اینترنه گلم اصل کارش بعدتموم شدن اینترنیشه الان انگاردانشجوعه .انشالا تموم ک کرد همه چیزدرستن میشه خوشبحالت . بازاشکام ریخت

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
من که دلم برای شوهرم کبابه با این وضع کمرش نباید رانندگی کنه اما مگه میشه؟؟تازه ماشینم مال خودش نیس ...

عزيزم به همسرتون بگو هروقت تونست به كمر رو زمين بخوابه و چنتا بالش زير پاهاش بذاره تا حالت نشسته رو صندلى رو پيدا كنه به اميد خدا چند ما بعد خوب مى شه

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

بعد از خوندن این تاپیک احساس کردم ایران نیستم😅😅😕😑 نمیدونم پس چرا بقیه همه درگیرن  پس.. واقعا اگه ۲۰ تا ۳۰ بعضیام ماهی صد میلیون.. یه کم مشمئز کنندس.. اگه واقعا این درآمد ها رو دارید هوای مستحقا رو باید داشته باشید! ما دعا میخونیم ولی خب معنیشو نمیفهمیم.. اکفیانی وانکما کافیان‌‌ خدایا به اندازه ای بده که کفایت بکنه.. بهر حال فقط میدونم مردم نداری نداریم.. چه بسا که خیلیام الان رقم های بعضیا رو دیدن بهم ریختن. حقم دارن. اون بازاری ک با روش های مختلف کلاه سر بقیه میزاره.. مدیری که همه جوره از مزایای نیرو میزنه تا یه چیز بیشتر نصیب خودش بشه.. باشد که رستگار شویم!!!

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
خوندیم امتحان هم دادیم هم وکالت هم قضاوت ولی قبول نشدیم خیلی خیلی سخته بعدشم باید حداقل سه چهارسال ...

چرا دفتر خونه نمى زنيد و يا مى تونيد با يه وكيل همكارى كنيد و پرژه هاش رو انجام بديد

ن عزیزم پشت کنکوری هستم . اون اینترن نبودش ترم سه بود .بازیم داد و بعدم بخاطر ی دخترترکم کرد البته ه ...

اصلا بهش فک نکن .  حسابی بخون  که ایشالا بری دانشگاه توی بهترین رشته تحصیل کنی 😘😘😘😘😘 این طوری اون فرد هم کم کم فراموش میشه 

کاملا موافقم  من اساتید خودم جونی شون رو گذاشتن درس خوندن  مهمونی نرفتن از خیلی چیزا زدن ...

درس خوندن رو ساعتی چند تومن حساب میکنید ؟؟؟؟ حقوق دو برابر سه برابر چهار برابر ...نه اینکه ده برابر...قبول کنید که هیچ عدالتی در کار نیست

امید آخرین چیزیست که میمیرد

از نظر من تا ي حدي هركي پول تلاششو درمياره 

حالا ي جاهايي هم بي عدالتي هست درست 

من پدرشوهر خودم از ده سالگي كاركرده هوششم داشته خيلي داره 

باباي خودم از ٢٢سالگي تازه شروع كرده ب كار ريسك پذيرم نبوده از اون كمتر داره 

خب طبيعيه دگ

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME