2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل ازاد طلافروشه،متغيره درامدش مثلا اين ماه ٥٠٠ ميليون طلا فروخته چون نزديكه عيده ،مغازه هم مال خود ...

500مسلیون همراه باپول طلاها یافقط منفعت؟

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
با پول طلا ديگه ،سوده خالصشو دقيق نميدونم نميپرسم ازش اينجور چيزا رو ،فقط ميدونم اين ماه ٤ كيلو و خو ...

خوشبخت باشیدعزیزم

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

من تو ي بازار مبل چن سال پيش كار ميكردم ملك مال رئيسش بود ٨طبقه بود ٤٠ميليارد قيمت ملكش بود 

مبلاي تركش هم هركدوم ١٢٠تومن بود 

با اجناس حدود ٨٠ميليارد :)

رييسش ي كفش داشت كلا همونو ميپوشيد 

هشتا هم شعبه داره تو شهرستانا :)

دامادشم خيلي خوب داره پولاشو ميخوره 

الان اون پولداره

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

اه باز یادش افتادم . 

مام عیدی نداشتیم. 😢

والا گند زدن تو این زندگی....باز مردم یک دلخوشی دارن من چی شب عیدم نتونست ببرم پیش خونوادم...الکی بهونه اوردم که نمیتونیم عید بیایم....مادر کصافطش از چهار پنج جا اجاره و عیدی میگیره من نمیگم بده به ما حداقل با پسرش حرف بزنه بگه بسه دیگه تا کی این شغل مزخرفو میخوای ادامه بدی...حیف دوسش دارم بخدا....چند ساله کارو بخاطر پسرم گذاشتم کنار ولی الان دیگه ۸ سالش شده باید بمونه خونه دیگه چاره ای نیست خسته شدم از بی پولی برم دنبال یک کاری

خب عزیزم بگواینترنه . خداحفظش کنه برات منم دوسپسرم دانشجوپزشکی بود و قراربود از کنیم اما نشد خوشبخت ...

خیلی گناه دارن بخدا . این همه سختی و کشیک فقط ۸۰۰ تومن 😔. عزیزم ایشالا   به بهترین  چیزا برسی . شما خودتون پزشک هستین؟ 

تو همون جا تعداد مشتريايي ك سرويس چوبشوون٢٠٠تومن يا ٣٠٠تومن باشه كم نبودش 

من مسئول سفارشات بودم 

براي همين باورم نميشه ايرانيا خيليم بي پول باشن 

اونا ك فضايي نبودن :))

من خودم برام عجيبه ي سرويس خواب ١٠٠تومني ولي خب خيليا بودن 

حالا از نظر شما همه بي پولن ؟

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME