2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
دوستم تهران کار می کنه میخایم خونه رو کاعذ کنیم برا بعد عید

بله عزيزم هر موقع خواستين در خدمتيم

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من طلا فروشه

سالاي اول خيلي عالي بود اما الان اينقدر بازار خرابه كه ميگخ ببندم مغازمو كرايه بدم به نفعمه

خانما درامد ماهي پنج شش تومن فكر نكنين خيلي زندگي لوكسي ميشه

والاه ما اونقدم خرج نداريم ولي خرج خونه خورد و خوراك پوشك شير خشك وو وو وو بيداد ميكنه

اما خواهر شوهرم از اين درامد ماهي بيستومنياست همش تصور ميكنم منم اينقد درامد داشت شوهرم چه عالي بود

طلاش به راه مسافرت اوكي خونه زندگي عالي 

البته خودشم اصلا ول خرج نيست

خرج وسايل خونه خيلي ميكنه و لارجه طلاهاشم همه عالي و گرون ولي مثلا لباساش در حد منه!!! شايدم كمي كمتر...

اگه من جاش بودممممم.... 

چقد شوهراتون پولدارن😂😂😂

😂😂

مسئله همینه همه مولتی مایه هستن بعد میگن توی ایران فقر و فلاکته

همه شغل های عالی با درآمد عالی

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
😂😂 مسئله همینه همه مولتی مایه هستن بعد میگن توی ایران فقر و فلاکته همه شغل های عالی با درآمد عال ...

شوهر من که پولدار نیس فکر کنم تو‌این پست فقط شوهرمنه که هشتصد تا یه میلیون داره😐😐😕😂

شوهر من که پولدار نیس فکر کنم تو‌این پست فقط شوهرمنه که هشتصد تا یه میلیون داره😐😐😕😂

نه مسئله پولدار نبودن همسرت  نیست 

مسئله اینه تنها کسی بودی که صداقت داشت😘

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

خرپولا جمعن بزارید منم درامدمو بگم . مجردماهی 45تومن یارانه 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
نه مسئله پولدار نبودن همسرت  نیست  مسئله اینه تنها کسی بودی که صداقت داشت😘

جووون😆منم دلم میخاد پولدار شیم.ولی‌خب وقتی کار نیس یا کار هم هست پول نمیدن میشه چه کرد.میسازیم دیگه با این اوضاع اقتصادی.وام قسط بدهکاری همه چیم داریم😂😂😂😂