2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88589 بازدید | 1080 پست

یکی از اقوام ما هم آهن فروشی داره بسیاااار پولدار خونه ویلایی بالاشهر ماشین مدل بالا مسافرتا خارج و...

ولی چ فایده مرده خیلیی هیزه😞

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

واوووووخداییش همتون لاکچری هستیدکه بااین درامدهاباورم نمیشه،شوهرمن توسی ان جیه گاز،یه تومن ثابت روزی 40،50هم روزمزدماهی1300هم قسط میدیم یعنی خودمون هییییچ

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما میگیم کم میاریم با حقوق تقریبا سه تومن اون 20 30 میلیونیام میگن کم میاریم😳😳😳😳اونایی که یک و ن ...

خخخخ والا چی بگم می سازیم 

شوهر من درآمد خودش ماهی 1200تا 1400هست فعلا، خدا روشکر 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
فعلا شوور نداریم که درامد داشته باشه! هر خری که هس فعلا داره حق من و بچه هامو خرج دوست دخترش میکنه! ...

عالی بود خخخخخخ

این شوهراشون خیلی لارج اند.... 

واقعا ارزوم ماهی ۲تومان درامد

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
هنوز هیات علمی نشدند چون قصد دارن برای تدریس در دانشگاه های خارجی اپلای کنند خودشون رو اینجا خیلی در ...

یعنی حق التدریس هستن؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
دندانپزشک.... بین 15تا 20حداقل

خودشون مطب دارن؟

یکی از اشناهای ما دو تا مطب تو شهرستانای اطراف مشهد داره. سه روز تو هر مطبش کار میکنه. به نظرت درامدش ماهی حدودا چقدره؟ نمتونم ازش مستقیم بپرسم ولی فضولم دوس دارم حدودشو بدونم :))

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

ب نظرم مقدار پول مهم نيس اصلا

ما تا حدود شش ماه قبل درامد ماهيانمون ب ٦ميرسيد ولي بركت نداشت بعد ديديم پول مشكل داره

الان نهايت سه داشته باشيم

ولي خداروشكر همه چيز رو رواله

اينم بگم ٦٠٠هم قسط داريم

خداكنه روزي حلال باشه

کارخونه ی پودر ماهی داره و هم سوپر مارکت داره . نمیشه دقیق گفت در ماه خیلی متغیره .از کارخونه شاید ۱۰ شاید ۳۰ . به فصل و صید بستگی داره 

از سوپر هم خیلی خیلی متغیره درامدش 

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
شوهرای دهه هفتادیا همه درآمدای بالا دارن 😲😲😲

عزیزم اصلا امار گرفتن مردای دهه هفتادی خیلی کاری تر از دهه شصتی ها بودن . شوهر منم ۲۵ سالشه یک ثانیه نمیشینه فقط میگه کار پول ! حالا یه دوست پسر دهه شصتی داشتم میگفت مامان و بابام باید ساپورتم کنن کمکم نکنن نمیتونم بیام جلو

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠