بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حرف خیلیم هم درست نیس. یکی مثل شوهره من از جونیش و عمرش واسه درسش وقت گذاشت الان یه دندانپزشک مو ...
من و شوهرم هر دو فوق لیسانس برقیم(از دانشگاه امیرکبیر) ،در ضمن دکتری مستقیم بدون کنکور قبول شدم ولی روی هم ۲/۳۰۰ حقوقمونه!! پس بی عدالتی واقعا وجود داره
دوستان من یه خواستگار داشتم دو تا مغازه نونوایی داشت ک هر دو باهم ماهی ۱۶ م اجاره میگرفت . یه باغ هم داست ک سالی ۱۰۰ میلیون انار میفروخت ازش ... و در حال احداث سردخانه بزرگ هم بودن ..... خلاصه ما از قیافه و سن بالاش نتونستیم بگذریم و بعد دوسه ماه رفت و آمد جواب رد دادیم ..... و چند وقت پیش دیدم تو عکس پروفایل تلگرامش عکس معذرت میخوام عکس دوتا پسر همجنس باز گذاشته و تو بیو نوشته پایه دوستی سالم و پایدار هستم .... یعنی خدارو شکر ک جواب رد دادم وگرنه شوهر پولدار و کثیفی نصیبم میشد
حالا شوهر خودم ماهی میانگین حدودا ۲ تومن درامد داره ولی آدم خوبیه تقریبا
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖