2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

شوهرم با پدرشوهرم صافکارن درآمدشونم حدودا۶الی۷تومنه(البته تو شهرستانیم واین رقم مثل این میمونه که تو تهران۱۲یا بیشتر باشه)

من به تو و احساست جونموبدهکارم پای تو وسط باشه منطق ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظامی ۲۷۰۰ تا ۳ .سر ماه ی پاپاسی نمیمونه .تو شهرستان با سه تومن با خونه و ماشین و بی بچه میشه خووووب زندگی کرد و پول نگه داش .ولی ما هیییییییچ

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
این حرف خیلیم هم درست نیس. یکی مثل شوهره من از جونیش و عمرش واسه درسش وقت گذاشت الان یه دندانپزشک مو ...

من و شوهرم هر دو فوق لیسانس برقیم(از دانشگاه امیرکبیر) ،در ضمن دکتری مستقیم بدون کنکور قبول شدم ولی روی هم ۲/۳۰۰ حقوقمونه!! پس بی عدالتی واقعا وجود داره

همسرم وکیله، درامدش اصلا ثابت نیست.. روزایی بوده که چندین میلیون داشتیم، روزایی هم بوده که یک هفته رو فقط 10000 تومن داشتیم😀😀😀😀

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

دوستان من یه خواستگار داشتم دو تا مغازه نونوایی داشت ک هر دو باهم ماهی ۱۶ م اجاره میگرفت . یه باغ هم داست ک سالی ۱۰۰ میلیون انار میفروخت ازش ... و در حال احداث سردخانه بزرگ هم بودن ..... خلاصه ما از قیافه و سن بالاش نتونستیم بگذریم و بعد دوسه ماه رفت و آمد جواب رد دادیم ..... و چند وقت پیش دیدم تو عکس پروفایل تلگرامش عکس معذرت میخوام عکس دوتا پسر همجنس باز گذاشته و تو بیو نوشته پایه دوستی سالم و پایدار هستم .... یعنی خدارو شکر ک جواب رد دادم وگرنه شوهر پولدار و کثیفی نصیبم میشد 

حالا شوهر خودم ماهی میانگین حدودا ۲ تومن درامد داره ولی آدم خوبیه تقریبا

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖