2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
شوهر منم باغداره ولی فعلا تازه احداث کردن و چند ساله منتظریم که پولدار بشیم. درآمد پیشکش، بیچاره کلی ...

اره اولش تا پا بگیره سخته و کلی هزینه میخواد 3 سال اول که میوه نداشت از جیبمون واسش خرج کردیم تازه کی باور میکنه همه نیگن باغ دارید و میگید بی پولید از مخارجش خبر ندارن حالا باز خدارو هزار بارشکر هست و شوهرم بیکار نیست 

نه بابا نزن این حرف رو مهم اینه روزی ادم پر برکت باشه یکی ماهی 1500 میگیره ازش خرج میکنه پس انداز می ...

چی بگم عزیزم خدابزرگیش که خیلیه ولی انصافم خوب چیزیه که بنده ها ندارن ادم بی سواد الان درامدش از شوهر من بیشتر خب اونم به هزار امید ارزو درس خونده

خدایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قزوین،تهران و شهرای بزرگ که صددرصد درآمد و همچنین اجاره بیشتره

اخه ما جنوبیم. فقط ۳/۵کرایه میدیم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اخه ما جنوبیم. فقط ۳/۵کرایه میدیم

قزوینم خیابون با خیابونش فرق داره.این خیابونی که میگم فرعیه 1600.به خیابون اصلی برسی که رفت و آمد زیاده ماهی4،5 یه مغازه ی معمولی.خیابونای تجاری هم که 6،7 یه مغازه یبود متوسط

نظامی

دومیلیون و خورده ای با ماموریت هاش بیشتر

که نصفش و روی قسط ماشین و اجاره خونه میره

نصف دیگه اش هم باز نصف میشه برای پس انداز و خرج خونه😀😀

البته به مردا اعتمادی نیست من مطمئنم بیشتر میگیره چون هرچی میخوام و میخره 

گاهی تعجب میکنم ولی چیزی نمیگم بذار یواشکی پس انداز کنه اول و آخرشم برا من و بچه هاش خرج میکنه😂😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

ما هم 6تومن میگیریم ولی 20هر ماه پولمون تموم می شه

1500کرایه خونه 

1تومن اقساط 

500دارو های مادرشوهر

وغیره 

یعنی در کل 1800تهش برامون می مونه

ریز مخارج نوشتم بدونید تو ایران هرچقدر حقوق بگیری باز تهش .....

ما هم 6تومن میگیریم ولی 20هر ماه پولمون تموم می شه 1500کرایه خونه  1تومن اقساط  500دارو ...

الان میگین خوش به حالتون 

منم می گم  خوش به حال کسی که خونه داره وپدر شوهری که ساپورتش کنه 

یعنی میگم کاش 3تومان بود حقوقمون ولی یه خونه متوسط داشتیم

ما خونه و ماشین و مغازه داریم،ولی امروز شوهرم از کار بیکار شد،ما اجاره مغازمونو خرج می کنیم،ولی برای شوهرم ناراحتم چون قراردادی بود می خوان یکنفر آدم رسمیو بیارن،طفلی شوهرم کارشو دوست داشت،ما تا امروز ۴/۵۰۰درامد داشتیم از ماه دیگه ۱/۵۰۰

من که تو کار خدا موندم

شغلش آزاده. خودمم کارمندم.

خدا رو شکر در آمدمون خوبه. همین که محتاج نیستیم و حسرت چیزی رو به دل نداریم کافیه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

شوهرم برنامه نویس هست.. ماهی 8 تومن

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم