2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

من هم شوهرم آهن فروشه ...حقوق کارگر و اجاره کارگاهو و غذا و وسایل مورد نیازو ازش کم کنیم تقریبا ماهیانه سه تا سه و نیم برای خودمون در میاد

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

حتما به پسرم توصيه ميكنم بره تو شغل آزاد.من و همسرم به اندازه موهاي سرمون درس خونديم صبح تا شب ميريم سركار.شوهرم هميشه تو سفره و ماموريت اما اندازه شوهر دوستم كه سوپر ماركت داره نميتونيم دربياريم.نه به مملكتي كه براي قشر تحصيل كرده و كاربلد ارزش قائل نيست.اونايي كه مهاجرت ميكنن حق دارن اينجا جاي زندگي نيست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا حفظش کنه پدرتونو  من اگه قسط خونه نداشتم که راحت بودم  مهم خونس که داشته باشی شده با ...

ماهم بیشتر قسطا برا خونس ی خونه پنجاه متری خریدیم که به لطف بابا دادیم اجاره خودمون خونه پدرم میشینیم.خدا به هممون کمک کنه.من با اینگه تقریبا چیزی کم ندارم اما بعضی وقتا فقط عشقی که بهش دارم کمکم میکنه.طفلی نه برا من نه برا دخترم ذره ای کم نمیذاره اما برا خودش چرا

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
چرا فکر میکنی عدالت نیست؟ پزشک کلی بدبختی کشیده تا پزشک شده اگه سخت نبود الان من و شما پ بقیه دوستا ...

عزیزم حرفتان کاملا متینه ولی متاسفانه درکشور ما در حق خیلی شغلها ظلم شده از جمله معلمین هیچ کسی تامعلم نباشه نمیتونه وظیفه سخت معلمی رو درک کنه وبارمسئولیتشونو وفقط خانواده های فرهنگی میدونن من چی میگم یا کاردرمعدن یا اون کارگرنظافت چی که بادوتاطناب باید بره بالای داربست و شیشه های طبقه بیستم یک برج بشوره ایناواقعیت جامعه ماست... پزشکان حقوق خودشون بگیرن نه به قیمت اینکه یک کارگر نتونه هزینه ویزیتشونو پرداخت کنه این میشه اختلاف طبقاتی این میشه سرمایه ای که عین توپ دست بالایی ها می چرخه و بقیه ازش بی نصیب ان هرچند واقعا مطمئنم هیچ کسی در این دنیا بی درد وغصه نیست و پول فقط رفاه میاره ولی آرامش نه...

به نام خدایی که دغدغه ازدست دادنش راهرگزندارم..  
بعد عید حقوقا افزایش پیدا میکنه😊 برا ما اگه بشه تازه میشه ۲/۵۰۰😂😂 شایدم یکم بیشتر ولی بازم شکر م ...

والا بعد عید فک کنم حقوق شوهرم بشه 2500

با خودم جمعا 4500

بازم خداروشکر ملت دستشون به دهنشون میرسه 

من که راضیم اول زندگیمونه 

و حداقل راستش رو میگیم

تو مبل چون ۱۲ سال کارش مبل بوده یه عکس مبل بهش نشون میدی زیرو زبر مبل و واست دقیق تو ضیح میده دهن اد ...

خب هیف نیست وقتی انقدر کارش خوبه خودش از خودش تولید نکنه؟برای خودش کار کنه 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
من باید سرم بزنم تو دیوار مدام نفرین کنم طفلی مهندسه صبح تا شب1100

نه بابا نزن این حرف رو مهم اینه روزی ادم پر برکت باشه یکی ماهی 1500 میگیره ازش خرج میکنه پس انداز میکنه چون پر برکت یکی ماهی 20 میگیره تهش هیچی براش نمیمونه 

البته جسارت نمیکنم به دوستان درامد بالائی الله یعلم

اما حرفم اینه روزی باید حلال و پر برکت باشه همین کافیه 

ما به این پولداری نیستیم شیمی دارو کار میکنه با اضافه کار تا ساعت ۹ شب به زور به ۱۲۰۰میرسه ولی بازم خدایا شکرت یسریا همینم ندارن مهم عشقه.

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76