2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ببخشید اگه حرفام دلخورت میکنه اما شما نمیتونین درک کنین هرگز...تا حدودی بله حق باشماس زحمت کشی ...

دوست عزیزم .. همه  یما توی زندیگیمون اسیر جبر های زندگی هستیم .. بله خیلی ها امکانات پیشرفت لازم رو نداشتند ...

به هر حال مجبوریم عکس العمل های مناسب نشون بدیمن به اوضاع زندگیمون .... امیدوارم سال جدید براتون عالی باشه ..

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

نمیدونین با خوندن رقم حقوق ها چه حسرتی خوردم مگه همسر من چه گناهی کرده آخه که هرچی تلاش میکنه کمتر ...

عزیزم ..مثل شما زیادند .. ولی خب اصولا حقوقهای زاید مطرح میشه ..

ان شا ا.. سال جاری سال عالی ای باشه براتون

فقط اوني كه گفت ماهي ٢٠ميليون در امد شوهرمه😐😐 بياااا عزيززم  كدوم منطقه تهران مغازه اهن فرو ...

منم اهن فروش میشناسم همین قدر درامد داره 

همه تاپیک رو خوندم ببخشید البته با احترام به استارتر اما واقعا موضوع مسخره ای بود چون باعث بیشتر حسرت خوردن ی عده و پز زیر پوشتی یه عده دیگه شد نمی دونم تحقیقات شما چیه که به حقوق و شغل همسر بچه ها مربوطه اما به شخصه به همچین تاپیک هایی که نتیجش ناراحت شدن و حسرت خوردن دل یه عده اونم شب عیدی میشه معتقد نیستم میشه تاپیکای دیگه زد 

نگین بیرونم ماشین ال و بل هست و آدم  بالا چون تو تاپیکم دیدیم اونا که میگفتن درآمد پایین اطرافیانشون یا معمولی بودن یا در حد خودشون  با مطرح شدن این بحثا طرف فقط از زندگیش و ازدواجش ناامید میشه

والا به خدا پیام همه رو خوندم فکر کردم فقیر مملکت منم خخخ شوهرم باغداره البته اجارست سالیانه در امد ...

شوهر منم باغداره ولی فعلا تازه احداث کردن و چند ساله منتظریم که پولدار بشیم. درآمد پیشکش، بیچاره کلی بدهی بالا آورده. همه هم فکر میکنن با این باغمون چقدر پولداریم!!

همسر منم فوق ديپلم كامپيوتر دندان ساز تجربي. فك ركنم ما با با هوا زنده ايم. با كسر پول بيمه كه بايد خودش بده و مكان و ... مي مونه 1/500 حدودا خودم هم 1/100 مي گيرم. با دو تا بچه. فقط اينكه خدا رو شكر خونه داريم پول به اجاره نمي ديم. 

اگه ماهي يكي 6-7 ميليون بگيره چه كار مي كنه واقعا؟؟؟

همسر من سرپرست کارگاه ی شرکت خصوصی مربوط به آب و فاضلاب. ولی تو وزارت نیرو استخدام نیست

آهان ..مرسی عزیزم ... آزمونش رو قبول شدم میخوام ببینم اوضاعش چطوریه 

تا سه ماه پیش که شوهرم تو شرکت خصوصی کار میکرد اوضاعمون خداروشکر بد نبود. خودمم مدیر مالی بودم. تا اینکه همسرم تصمیم گرفت مستقل کار کنه. الان ی ماهه اومدم شهرستان خونه بابام. اوضاعمون داغون شده با ی بچه تو شکم. خیلی غصه می خورم که بالاخره چی قراره بشه. سرنوشت این بچه ای که این همه منتظرش بودیم چی میشه.

الان هم من بیست تومن طلب دارم از شرکتی که توش کار میکردم هم همسرم هفتاد میلیون از کارفرما. 

الهی خدا شب عیدی هیچ کسی رو شرمنده خانواده ش نکنه

آهان ..مرسی عزیزم ... آزمونش رو قبول شدم میخوام ببینم اوضاعش چطوریه 

اوضاعش خیلی خوبه. یکی از دوستام تو.وزارت نیرو بود خیلی راضی بود

تبریک میگم انشالله که همیشه موفق باشین و جیب پر پول داشته باشی

اوضاعش خیلی خوبه. یکی از دوستام تو.وزارت نیرو بود خیلی راضی بود تبریک میگم انشالله که همیشه موفق با ...

مرسی  عزیزم .. خیلی سختی کشیدم امیدوارم اینجا دیگه واقعا خوب باشه /....

شما هم موفق باشین الهی