2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
اون مرد چقدر خورد شده بخاطر بیکاری عزیزم همسرتون میتونه بره سراغ کار آزاد حداقل فعلا بیکار نمونه تا ...

یه سالی هست مغازه باز کرده ولی هیچی اصصصلا درامد نداره بازار وحشتناک خرابه هرچی درآورد روی اجاره داد ینی علنا یسال فقط حمالی کرد بعد عید هم میبنده باز بیکار و علاف

ینی چشماش چه رنگی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا خوب نیست من به شدت مخالفم و همش غمو غصه دارم 

شما واقعا همسرت خلافکاره؟

من یه بار زن یه مواد فروش و دیدم فکن چسبیده به زمین از تیپ و قیافش ترکونده بود هاااا 

با حسرت نگاش میکردم بعد چند وقت خبرش اومد شوهرشو گرفتن 

هر بار بچه هام مریض میشن همش میگم بخاطر پولمونه البته یک وقت فکرای بد نکنین قاچاقی پارچه وارد میکنن ...

عزيزم اون موقع قاچاق نيست

مملكتمون اسم اون ها رو گذاشته خلافكار

اگه چيزه بدي وارد ميكرد مه به جونامون لطمه ميزد باز يه چيزي ميگفتم اره تاثير ميذاره رو زندگيتون

فكر كنم خيلي تو رفاه باشين

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
خب تلاش کنید آزمون وکالت امتحان بدین.. 

خوندیم امتحان هم دادیم هم وکالت هم قضاوت ولی قبول نشدیم خیلی خیلی سخته

بعدشم باید حداقل سه چهارسال خونه نشین بشی و تمام ذهنتو بزاری روی درس و انواع کلاسهارو بری تا شتید قبول بشی ولی مرد که هیچ پشتوانه ای نداره خرج این چندسالشو از کجابیاره؟

ینی چشماش چه رنگی بود💔
شما واقعا همسرت خلافکاره؟ من یه بار زن یه مواد فروش و دیدم فکن چسبیده به زمین از تیپ و قیافش ترکوند ...

مواد نه خداااا نکنه 

پارچه و گوشی موبایل و هر چیز که بشه اورد از این دسته جنسها البته بیشتر پارچه . 

من لیسانس حقوق همسرم ارشد حقوق

باارشد میتونن تدریس رو در دانشگاه های ازاد شروع کنن و بعد دکتری هم بخونن زحمتش چهار پنج ساله البته فول تایم وقت نمیگیره 

کنارش یه شرکت یا دفتر حقوقی هم میتونن برنبعد هیئت علمی بشن درامدشون عالی میشه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
مواد نه خداااا نکنه  پارچه و گوشی موبایل و هر چیز که بشه اورد از این دسته جنسها البته بیشتر پا ...

حالا چه جور پارچه هایی؟؟ من لباس محلی تو عروسی می‌پوشم.. حالا یع جایی عکس بزار بم بگو ببینم شاید مشتری شدم😂😂

عزیزم ببخشید اگه حرفام دلخورت میکنه اما شما نمیتونین درک کنین هرگز...تا حدودی بله حق باشماس زحمت کشی ...

داستان زندگی احد عظیم زاده رو بخونید حتما

مالک برج های متل قو

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
مواد نه خداااا نکنه  پارچه و گوشی موبایل و هر چیز که بشه اورد از این دسته جنسها البته بیشتر پا ...

پس چرا انگ میزنی به شوهرت ؟

نوش جون شوهرت عرضه داشته وارد کرده 

کوری چشم دولت که مردمو بدبخت کرد دم شوهرت گرم 

شما واقعا همسرت خلافکاره؟ من یه بار زن یه مواد فروش و دیدم فکن چسبیده به زمین از تیپ و قیافش ترکوند ...

منم زن ی مواد فروش و دیدم البته شوهر این شانس داشت هیچ وقت نگرفتنش تازه ی رستورانم زده. هروقت یادش میفتم کل اعتقاداتم نابود میشه