2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم از جوونه و عمرش مایه گذاشته تو دانشگاه دولتی داره دکترا میگیره ولی متاسفانه تو این مملکت ...

دکتری دولتی راحت هیئت علمی میشه و حداقل پنج تومن میگیره

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

من نیم ساعت پیش شوهرم اومد خونه شیفت وایساده بود تاکسی سرویس 

چقدر خوب بعضیا اینقدر دارمدشون خوبه

ما قبلا درامدون متوسط ۱تومن بود اما از وقتی دیسک شوهرم عود کرده متوسط ماهی ۶۰۰.۷۰۰تومن...واقعا زندگی با یه بچه با این حقوق سخته البته خداروشکر مستاجر نبستم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
والا توقع زیادی نیس از اعماق وجودم درکت میکنم.منم تحصیل کرده ام‌.فقط درآند ثابت میخوایم.نجومی نخواست ...

عزیزم دعا میکنم برات ان شاءالله کار خوب و مناسب پیداکنین به حق جد دخترم

اینم تقدیر ما بود که توی این رکود اقتصادی باشیم

بدترین دوره از تاریخ که نه میشه استخدام جایی شد نه میشه تو بازار کار کرد ینی همه ی درها به رومون بسته ست

خدا خودش کمک کنه

ینی چشماش چه رنگی بود💔
نه اصلا خوب نیست من به شدت مخالفم و همش غمو غصه دارم 

خلافكار چي هست؟

ميدوني خلافكار نباشه مثل شوهر اي ما مبشه ديگه

كاش حداقل خلافكار براي دولت باشه 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
الهی آمین آدمایی رو میبینم تو ادارات صاحب پست و مقامن که حالت بهم میخوره از ادب و طرز حرف زدنشون ان ...

اون مرد چقدر خورد شده بخاطر بیکاری

عزیزم همسرتون میتونه بره سراغ کار آزاد حداقل فعلا بیکار نمونه تا شما بتونی اموراتتون رو بگذرونید

عزیزم دعا میکنم برات ان شاءالله کار خوب و مناسب پیداکنین به حق جد دخترم اینم تقدیر ما بود که توی ای ...

ممنونم گلم.ان شا الله هم خودت هم همسرت کار مورد قبولتونو پیدا کنین

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
من به شخصه معتقدم کسی که تا سی و چندسالگی سخت درس خونده شده دکتر یا استاد حقش درامد بالاست حتی بیشتر ...

عزیزم ببخشید اگه حرفام دلخورت میکنه اما شما نمیتونین درک کنین هرگز...تا حدودی بله حق باشماس زحمت کشیدن حقشونه...اما باور کن یکی مثل همسر من ارزوش بود درس بخونه اما نشد باید می رفت سرکار...یکی مثل پدرم که یتیم بود و توی روستا بی هیچ پشتوانه ای هرگز نشد استرس امتحانو بکشه😔

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
دکتری دولتی راحت هیئت علمی میشه و حداقل پنج تومن میگیره

الان دیگه اصلا تضمینی نیست

برفرض حتی اگه بشه و 5 تومنم بگیره، بازم یه پزشک متخصص که همین اندازه دقیقا درس خونده حداقل 30-20 میگیره تو.درمونگاه دولتی. حتی اگه مطب نزنه. و این عدالت نبست

گروه قرمز❤️ وزن