2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
نمیدونین با خوندن رقم حقوق ها چه حسرتی خوردم مگه همسر من چه گناهی کرده آخه که هرچی تلاش میکنه کمتر ...

خواهر الهی به حق معصومیت کوچولوی من و شما ریشه فقر و بیکاری تو جامعمون از بین بره 

منم مثل تو حسرت  خوردم . میگن پول خوشبختی نمیاره . غبطه دروغه حداقل بی پولی بدبختی میاره .

خدایا این طفل معصوم ها بچه هامون گناهی ندارن .بخاطر بچه ها یه نظر به زندگی هامون بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مبل چون ۱۲ سال کارش مبل بوده یه عکس مبل بهش نشون میدی زیرو زبر مبل و واست دقیق تو ضیح میده دهن اد ...

کدوم شهری؟اگه امکانش هست محل زندگیتونو تغییر بدید البته با تحقیق قبلی به شهرایی برین که کارخانه و اینا زیاد داره مثل کاشان باور کن مهاجرت شهری خیلی میتونه تاثیر گذار باشه نمونه های زیادی دیدم در اطرافم مثلا همین الان شرکت بستنی میهن جذب نیرو داره تهران حقوقاش نجومی نیست اما ازین که میگی بیشتره

من به شخصه معتقدم کسی که تا سی و چندسالگی سخت درس خونده شده دکتر یا استاد حقش درامد بالاست حتی بیشتر از پنج میلیون ده میلیون 

یا کسی که سالها در بازار آزاد عرق ریخته

اینها جوونیشون رو گذاشتن زیرپا و تلاش کردن

از همه بدتر نیاز جنسیشونو سالها سرکوب کردن و به جاش استرس شب امتحان و هزارتا کوفت دیگه رو تحمل کردن

کسی که تو دهه بیست زندگیش با یه دیپلم یا لیسانس بدون سرمایه و بدون پشتوانه رفته بدو بدو زن گرفته و فکر آیندشو نکرده و بعضا بچه دار هم شده خب خودش مقصره

چرا حسرت بخوره؟  

بله درسته خیلی ها هم از بند پ ( پارتی) استفاده کردن کاری به اونا نداریم 

این پارتی نشه یه بهونه برای پوشوندن کم کاریامون 

هرکسی نتیجه تلاش و هوش و درایتش رو میبینه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خلافکار سالی ۵۰۰ میلیون حداکثرشه حداقبش ۲۵۰ ۳۰۰ هست 

كار خوبيه 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
خواهر الهی به حق معصومیت کوچولوی من و شما ریشه فقر و بیکاری تو جامعمون از بین بره  منم مثل تو ...

آمین

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
خواهر الهی به حق معصومیت کوچولوی من و شما ریشه فقر و بیکاری تو جامعمون از بین بره  منم مثل تو ...

الهی آمین

آدمایی رو میبینم تو ادارات صاحب پست و مقامن که حالت بهم میخوره از ادب و طرز حرف زدنشون انگشت کوچیکه ی همسرمم نمیشن اون کهپاک ترین مردیه که تو عمرم دیدم مهربون باایمان نمازخوان تاحالا بد هیچکی رو نخاسته ولی باید اینجوری باشه

امشب با بغض میگفت من تو هیچی شانس نیاوردم تو زندگیم دلم کباب شد براش

ینی چشماش چه رنگی بود💔
خیلی حالم بده چندین ساله که افسردگی دارم فقط بخاطر همین موضوع هردو هم تحصیلکرده هستیم ولی کار نیست ک ...

والا توقع زیادی نیس از اعماق وجودم درکت میکنم.منم تحصیل کرده ام‌.فقط درآند ثابت میخوایم.نجومی نخواستیم.دلم پوکید.هر موقع مناسبتی میشه بیشتر دلم میگیره چون خوش نمیگذره بهم وقتی اطرافیانم با تحقیر و تمسخر به من نگا میکنن و تو دلشون میگن خسته نباشی با انتخابت

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
این امام زمان‌ک میگن کسی میدونه کجاس  کی میاد اصلا قصد تشریف فرمایی داره

عزیزه دلم اینجوری نگو؛ اعتقادا با هم فرق میکنه شاید به کسی بر بخوره 

ببخشیدا فضولی کردم 😚😘😘😘😘

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
من به شخصه معتقدم کسی که تا سی و چندسالگی سخت درس خونده شده دکتر یا استاد حقش درامد بالاست حتی بیشتر ...

ما ازدواج کردیم که درسمون تموم شد هردو تلاش کنیم آزمون بدیم یجایی قبول بشیم ولی سوخت که سوخت...الانم که نمیشه به عقب برگشت از ازدواجمون پشیمون نیستیم ولی شانس باهامون یار نبود

ینی چشماش چه رنگی بود💔
ما ازدواج کردیم که درسمون تموم شد هردو تلاش کنیم آزمون بدیم یجایی قبول بشیم ولی سوخت که سوخت...الانم ...

تا چه مقطعی خوندید؟

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
این حرف خیلیم هم درست نیس. یکی مثل شوهره من از جونیش و عمرش واسه درسش وقت گذاشت الان یه دندانپزشک مو ...

شوهر منم از جوونه و عمرش مایه گذاشته

تو دانشگاه دولتی داره دکترا میگیره

ولی متاسفانه تو این مملکت به جز پزشکی، درس خوندن فایده ای نداره

فقط پزشکها میتونن از طریق تحصیل زندگی عالی داشته باشن

گروه قرمز❤️ وزن