2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
اون عزیزی که گفتی سهمت از سفره انقلابه بگو داری شوخی میکنی من قلبم ضعیفه😥😣

واقعا فکر کردی جدی میگم؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂

خیلی باحالین بچه ها

کسی که این درآمد داشته باشه الان تو نی نی سایت چی کار میکنه

من با خانواده آقای صفدر حسینی همزاد پنداری کردم

صفدر حسینی رییس صندوق توسعه ملی بود که با افشای فیش های نجومیش مجبور شد استعفا بده

این آقا ۲۵۷ میلیون حقوق میگرفت و ماهی ۶۰ میلیون جدا فقط برای حق اوقات فراغت فرزند حقوق میگرفت

اونوقت این آقا کلا یه دونه دختر داره که دخترشم نماینده مجلسه

فکر کنید طرف ماهی ۶۰میلیون ففط برای تفریح از بیت المال پول میگرفت

بعدشم که گند این حقوقای نجومیشون دراومد دختر عفریته اش گفته بود ما حقمونو داریم از سفره انقلاب میگیریم

بعد مردم بدبخت باید با حقوق یکی دومیلیونی چجوری تو این گرونی سر کنن و دم نزنن

انسانم آرزوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا فکر کردی جدی میگم؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂 خیلی باحالین بچه ها کسی که این درآمد داشته باشه الان تو نی ...

خيلي نا مردي داشتم سكته ميكردم😂😂😂😂😂😂😂 حرومشون باشه ايشالله

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

ولی جدی خوشبحال اونایی که حقوقشون بالاست. واقعا خوشبختن

من از وقتی یادمه از بچگی پولمون کم بوده کلا هیچ وقت طعم پولداری رو نچشیدم. الانم مامانم کارگره ماهی 1تومن بهش میدن تازه اگه بدن

حالا قسمت جالبش اینه اطرافم مثل خودمون زیاد میبینم .ولی اینجا ماشاالله همه حقوقاشون بالاست

نمیدونین با خوندن رقم حقوق ها چه حسرتی خوردم مگه همسر من چه گناهی کرده آخه که هرچی تلاش میکنه کمتر ...

بالاخره یه هم درد دیدم منم باید امضامو بزارم مث امضای شما.۴ ساله شوهرم نتونسته یه کار ثابت گیر بیاره مدام پاسش میدن.الان همه دارم خرید عید میکنن حتی خواهرای خودم.اما من دارم فقط نگاشون میکنم.روم فشاره چون شوهرم انتخاب خودم بود.چه میدونستم یهو ورق برمیگرده و از کار بی کارش میکنن

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
حرومشون نیس عزیزم... فعلا که نوش جونشون بوده. یه آب هم روش

اره  واقعا اونجوريه 🙁😔

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
حرومشون نیس عزیزم... فعلا که نوش جونشون بوده. یه آب هم روش

دقیقا 

فعلا اونا زندکی رو به مردم حروم کردن

تاپیک نره رو هوا 😰😰😰😰

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
ارامش کجا بقیه رو میبینن بهترین خونه بهترین ماشین حسرت میخورن  

نه اتفاقا حسرت نداره البته در مورد خودم ميگم  .من وقتي شوهرم انتخاب كردم خوب ميدونستم با حقوقي كه ميگيره نه بايد توقع سفر خارجي ازش داشته باشم نه سرويس جواهر و نه خيلي چيزهاي ديگه . ولي خوبيهاي زندگي باهاش ميچربيد به سختي هاش.و واقعا تاحالا حسرت زندگي كسي رو نخوردم با اينكه مجردي وضعم خيلي خوب بود

از بركت پولش هم خونه خريديم هم ماشين اونهم تو تهران . سخت هست ولي غير ممكن نيست

بالاخره یه هم درد دیدم منم باید امضامو بزارم مث امضای شما.۴ ساله شوهرم نتونسته یه کار ثابت گیر بیاره ...

خیلی حالم بده چندین ساله که افسردگی دارم فقط بخاطر همین موضوع هردو هم تحصیلکرده هستیم ولی کار نیست که نیست همه خواهر برادرای هردومون هم شغل ثابت و خوب دارن ولی بخدا ما در حسرت یه شغل دولتی با درآمد یک و پونصد هستیم..

توقع زیادیه ایا؟

ینی چشماش چه رنگی بود💔